Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
Ty woe, ani nemluv, malá já už je měl 2 x tak mám strach taky :smich: i když je dostaneš prý jen jednou, doktorka nechápala, jak jsem ta¨m přišel podruhé lol

Já jí nechal očkovat proti zarděnkám, příušnicím, černýmu kašli a neštovicím za 1900 a teď jdeme na přeočkování.....zase 1900....ale nic z toho nedostane...tedy možná třeba jen 1-2 neštovičky....takže pohoda....sice prachy ale jistota...snad :)

Vloženo
Kamáráde, ty jsi první agent na nakažení, dám ti pivo do štucku od malé :aggressive:

klidně..já už měl všechny dětské nemoci...takže dám malý klidně hubáka kol5:smich::smich::smich:

Vloženo
AAA tady je nekdo kysela prdel po ránu... jestlipak jsme vstavali levou nohou ??

Ne pravou, ale to máš za to, že jsi se napřed nezeptal, jestli někdo nechce kafíčko...víš :p

Vloženo

Ty woe, teď jsem přijel s malou od doktorky a co se tam nestalo , mezi mnou a OII stála pobouchaná filcka a taková supr paní chtěla vyjet tak couvala a couvala a naráz křup a vOII ďura v SPZ jak c.p a paní nic, zařadila 1 a začela vyjíždět, tak já hup do auta abych jí udělal místo a ona vyjela a jela pryč, teď mě sere, že jsem ji neskočil pod kola a nezastavil, chudák s OII má ďuru v nárazníku kvuli p..i co neumí jezdit :aggressive::feve:

Vloženo (editace)

a bude to na tebe jako spolupachatale :)..měl jsi tomu z tý OII dát za stěrač její RZ.......pokud tam není kamerovej systém...je baba z obliga..bohužel..

Editováno: , autor: Marek
Vloženo
Na dědině kamerový systém :smich: kamaráde, tady jsou jen místní drbny a to je lepší než kamery, ale bohužel tam nebyla ani jedna :feve:

no jo já zapomně, že bydlíš na konci země nezemě... :smich:

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...