Červen 18, 200916 r čau měj se hezky,ale né líp jako já mít se líp než ty Ondro??to snad ani nejde ne??
Červen 18, 200916 r No tak místo auta mám hovno STANDO : to plexi se solo neprodava !! Jak to?nic nenašli soudruzi??
Červen 18, 200916 r Kéž by to tak bylo vždycky.Dělá .íčoviny a odesere si to sám. http://www.novinky.cz/krimi/171595-motorka...redjizdeni.html
Červen 18, 200916 r zdravim hospodo..... dneska sem se nějak nemoh po ty noční probrat...zejtra mě čeka přesčas a víkend zas už du na svoje směny.....už at je dovolena..... :-(
Červen 18, 200916 r Čus Pitrys, nechceš jít s nama v neděli na chip motoru? Do Ostravy. Co ,kdy ,kde za kolik?
Červen 18, 200916 r Čus Pitrys, nechceš jít s nama v neděli na chip motoru? Do Ostravy. TAky by mě zajímalo né, že bych hnedka běžel.. ale na přelomu měsíců se bud týden zdržovat v Ostravě bychom mohli dát srazík Ale netuším, kdo je z dané lokality.. Ubatovanej budu ve strašným luxusu :smich: vysokoškolské koleje snad tam někoho potkám
Červen 18, 200916 r Ty woe, dneska den jak c.p . Jedu z roboty a všici na mě blikaju, tož vylezu a nesvicu mi světla. Byly tam Osram cool blue, obě v pérdeli. 500 kč v pytlu
Červen 18, 200916 r wody: není to jen konektor? a proto asi nekupuju žádný spešl drahý žírovky ted tam mám asi za 250kč, ale to jenom proto, že servis neví na čem vydělávat a platila to pojištovna..
Červen 18, 200916 r Autor Konektor to není jsou obě spálené jo to se stává dost často....svítíš a najednou obě v p.dely.....
Červen 18, 200916 r To že se to na fabii "pálí" jsem se dozvěděl a aji zažil.. zajímavé ovšdem je, že obě zaráz.. Mě dycky jenom jedna v rozptylu cca 2tis km.
Červen 18, 200916 r Přeměř si pro jistotu dobíjení.Tchánovi na mé staré feldě taky prdly obě stejně a nakonec jsem zjistil,že přebíjí altík
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.