Červen 19, 200916 r V hospodě jsi...já mám k obýdku karboše...ale nedáááááááááááám ..jak jde o jídlo jsem lakomej Neva začínám kout pikle, asi jako že dojdu těch 500m (možná mín) do nejlepší pizzerky co v Brně je.
Červen 19, 200916 r čau Dádo..jakej byl večerní "srazík"? Ahojky žanet. Musím uznat, že parádička kdybych nebyl tak nemocnej.. tak byl ještě lepší a 4 lidi snad jsou sraz Zase se ze mě dělala prdel, ale co, já si už zvykl
Červen 19, 200916 r Dado : chtel sem se voptat co novyyho ale jak to tak ctu tak nic vid Ani ne, kocovinka se nedostavila, takže luxus.. Asi smrknu jestli tu je něco na jídlo a kdyžtak půjdu hají no.. a kopupím si něco po cestě na MC NOvého max to, že se asi "smířím" s tou pokutou a hotovka, niž to asi neuhraju.. ale když sem tedka četl vlákno co tu psal jeden borec, tak mě to akorát nasere ale neudělám nic
Červen 19, 200916 r Autor Tak jak bando, já už mam odpracováno a teď budu do večera jen lenošit to si jen myslíš...herečka něco vymyslí..neboj
Červen 19, 200916 r Autor Já si teď dávám skvělý gulášek. Potom budu vařit kafe,dáte si nekdo? NESCAFÉ....4 cukříky .....bez mlíka Upraveno Červen 19, 200916 r od Marek
Červen 19, 200916 r Jé trojka s tchýní,to byl vždycky můj sen Ty ses tu nejakej novej ne ??? Ale dost zvracenej ( sem zapadneš )
Červen 19, 200916 r no no Standiku : prvne bych te rad pozdravil a zadruhe nevim jestli si postrehnul , to posrany plexi samostatne neprodavaj
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.