Červen 23, 200916 r Paní učitelka dá dětem ve škole deset korun, aby je co nejlépe prohospodařily. Za týden se dětí ptá, jak to udělaly. Přihlásí se Anička a povídá: "Já jsem koupila třešinky, ty jsem snědla a pecičky jsem zasadila. Ty vyrostou, tak z nich bude stromeček s třešinkami." Paní učitelka ji pochválí a ptá se dál. Přihlásí se Jiřinka a povídá: "Já jsem koupila broskvičku, tu jsem snědla a pecku jsem zasadila. Ta vyroste, tak z ní bude stromeček s broskvemi." Paní učitelka ji pochválí a ptá se dál. Přihlásí se Pepíček a povídá: "Já jsem koupil jitrnici." Paní učitelka se podiví, ale Pepíček hbitě odpovídá: "Doma se s ní sestra pohlavně ukojila, pak jsme tu jitrnici snědli, špejlí si vydloubali zuby, střívko použil táta v noci jako prezervativ, ráno jsme do ní nasrali a matka ji šla vrátit jako zkaženou - no a tady vám vracím zpátky tu desetikorunu!!"
Červen 23, 200916 r pitrys76 pozor, aby jsi nezměnil tábor, to je špatná strana, mají celej rok jen červenou
Červen 23, 200916 r [quote name='Standis' date='23.6.2009, 15:20 ' post='1221098' už máš znak??? Ne, dneska ho posílal, tak tu bude koncem týdne
Červen 23, 200916 r Jestli má míry 90-60-40 ,tak ji přivez 90 kilo - 60 let - 40rozměr boty může být?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.