Červen 23, 200916 r 90 let60 milionu na kontě 40 horečky Ty woe, takou bych ti tam neposílal tu bych si nechal a dokonce bych ji měl i rád
Červen 23, 200916 r Ty woe, takou bych ti tam neposílal tu bych si nechal a dokonce bych ji měl i rád Zase nepřeháněj že bys jí měl rád
Červen 23, 200916 r Tak jsem ted došel z pošty, banky.. Docela mě potěšila moje osobní bankéřka jak se nazývala.. Přijde vám, že jsem akční?
Červen 23, 200916 r TO JÁ KLIDNĚ 4 ČOKOLÁDY Já je furt někde dostávám, ale k jejich jezení se nějak moc nemám
Červen 23, 200916 r Evers: jedna bankovní úřednice nestačí? ta paní na poště se mi moc nelíbila smich přejde, až otevřu tu obálku parchant na tom magistrátu..
Červen 23, 200916 r Evers: jasná 6ka bez otevření.. pokud tam je mín, tak mu donesu asi čokoládu a nebo kytičku Spíš zvažuju, jestli půjdu do odvolání.. Sice se můžou v tom vrtat ale víceméně, já mám svědomí čisté, takže..? Si asi "budu hrát" jak mi pravil jedem učtel. (RnDR,JuDR,CSC).
Červen 23, 200916 r Jak znam dadu , tak rozvazel buchty po brne naliteej Upraveno Červen 23, 200916 r od Evers
Červen 23, 200916 r Jak znam dadu , tak rozvazel buchty po brne naliteej ZA to by mi vzali řidičák, při více jak jedné promili na místě, šlo by to mimo magistrát - jedná se o trestný čin a pokuta na 5tis začíná.. ale spíše se podle hladiny dává kolem 20tis, horní hranice je tuším 50tis. Takže další pokusy
Červen 23, 200916 r nebuď tajemnej jak hrad v Karpatech ... co tam máš ? Za nabízení sexuálních služeb na nádraží
Červen 23, 200916 r Souloz na verejnosti ?? Prostituce ?? Obnazovani na verejnosti ?? ja uz fakt nevim
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.