Červen 23, 200916 r Jo a co malá a její pubertání vyrážka...neštovičky?..Už je to dobrý? Jo, dík už je v poho. Už se může koupat a v pondělí jde do školky
Červen 23, 200916 r Autor Vidíš jakej mám zájem a ty na mě s tím vegatariánským ňufíkem......mimo zápis: to musí bejt vůl, když nežere maso
Červen 23, 200916 r Vidíš jakej mám zájem a ty na mě s tím vegatariánským ňufíkem......mimo zápis: to musí bejt vůl, když nežere maso Nežere, bo už nemá zuby
Červen 23, 200916 r Autor Né, dělal jsem si legraci. Zuby zatím ještě má, ale už je to babina má 8 let mejemu je 13
Červen 23, 200916 r No jo ale u tak velkých psů je to dost, a nevíc asi už má nějaké problémy s klouby, kulhá na zadní
Červen 23, 200916 r Autor No jo ale u tak velkých psů je to dost, a nevíc asi už má nějaké problémy s klouby, kulhá na zadní taky máme problémy s kloubama....potřeboval by endoprotézu....na jednu zadní skoro nešlape...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.