Červen 24, 200916 r Ty Honzi, já jsem dávno po a spíš zvažuju ten spánek Ale ještě čučím po nějakých golfových věcech..
Červen 24, 200916 r Ty Honzi, já jsem dávno po a spíš zvažuju ten spánek Ale ještě čučím po nějakých golfových věcech.. dady: postel volá jo? hole, nebo oblečení? Jindro: znášm můj mlsnej jazýček - filutu?...t zní dost intimně hele chlapci, už jste byli na tom druhym - novym foru?
Červen 24, 200916 r no mě čeka ještě bramburek se smažákem ty voe a co tvůj chlesterol? že na tebe zavolám herečku joooo noční, to je svinstvo největšího zrna
Červen 24, 200916 r Jindro: znášm můj mlsnej jazýček - filutu?...t zní dost intimně hele chlapci, už jste byli na tom druhym - novym foru? to víš že znam tak u konkurence sem byl ale nějak mě to tam nebere....dokud nezměněj nazev z octavia na něco univerzalního tak mě tam nedostanou... ty voe a co tvůj chlesterol? že na tebe zavolám herečku joooo noční, to je svinstvo největšího zrna s..u na cholesterol už mě z těch hnusu bylo blbě......nebudu se bát se pořádně nadlabnout....v pátek mě čeka večer hokejíček tak at mam síly
Červen 24, 200916 r Honzi, ještě jsem tam nebyl a zatím ani nepotřebuju Momentálně by se hodilo spíše oblečení.. a hlavně si musím koupit boty, to je základ v těch teniskách to není ideálka, hlavně co se promokavosti týče.. ony by sice být neměly, ale víte jak to je.. Už jsem jednou zkoušel a musím říct, že najít boty je docela síla a co se holí týče tak plánuju určo nějakou/ý wedge.. A možná něco hybrida 1ku řekněme.. 2 a 3 mám. Na putter si nemůžu stěžovat, tady je to spíš už o zdokonalení techniky (síly úderu).A asi bych dokoupil i týčka.. jak plast, tak dřevo, tak chcu (něco mám, ale jen pár ks, sice z týček nehraju/nehraju rád) taky ty gumový na drive, pracovně jim říkám "šulínky". A to by asi stačilo jo a lepším bagem bych taky nepohrdl Postel nevolá, já se v ní válím
Červen 24, 200916 r Takový papu bych si dal taky.. ale ne v noci na zejtra to vidím asi na zapečený kuřecí prsa páč zapečený brambory měly obrovský úspěch (3/4 sem snědl já, malej ždybec máti)
Červen 24, 200916 r Honzi, ještě jsem tam nebyl a zatím ani nepotřebuju Momentálně by se hodilo spíše oblečení.. a hlavně si musím koupit boty, to je základ v těch teniskách to není ideálka, hlavně co se promokavosti týče.. ony by sice být neměly, ale víte jak to je.. Už jsem jednou zkoušel a musím říct, že najít boty je docela síla a co se holí týče tak plánuju určo nějakou/ý wedge.. A možná něco hybrida 1ku řekněme.. 2 a 3 mám. Na putter si nemůžu stěžovat, tady je to spíš už o zdokonalení techniky (síly úderu).A asi bych dokoupil i týčka.. jak plast, tak dřevo, tak chcu (něco mám, ale jen pár ks, sice z týček nehraju/nehraju rád) taky ty gumový na drive, pracovně jim říkám "šulínky". A to by asi stačilo jo a lepším bagem bych taky nepohrdl Postel nevolá, já se v ní válím ty woe u druhy věty sem už nevěděl co bylo na začatku.... ..... to vam nestačí jeden klacek na hraní???
Červen 24, 200916 r Koukám teda co vy to tu řešíte před půlnocí nejdřív byly humusy a pak žradlo a ted sportujem :-)
Červen 24, 200916 r ty woe u druhy věty sem už nevěděl co bylo na začatku.... ..... Narážka na obsah nebo délku?
Červen 24, 200916 r pitr: žrádo a golf, to je síla co? já akorát dojedl kuřecí prsíčka s broskví, sýrem a rejži Ráca: univerzální název?...myslíš třebas "vítej Ráco mezi nás"? Dady: no koukám že ten golf není jen o holy a míčku
Červen 24, 200916 r jako laik sem ty latině moc nehovjel Chápu, takže obsah Kdybys byl slečna, tak tě zaučím i prakticky
Červen 24, 200916 r Dady: no koukám že ten golf není jen o holy a míčku O tomhle je minigolf a aby sis nepřišel ochuzenej, tak hole 2 a na "lepších" hřištích dostaneš i 3 míčky (různé druhy).
Červen 24, 200916 r Ráca: univerzální název?...myslíš třebas "vítej Ráco mezi nás"? přesně a ještě zato mame tě všichni radi... ...až na jednoho... neee upřímě jako patriot abych se nějak angažoval u octavek to bych se musel stydět... ....
Červen 24, 200916 r Já se k Oktám taky moc nehlásím a to sem jejím hrdým majitelem A na nový forum leda tak kvůli "kamarádům" co utekli odsud (a to doslova) Já tam zatím nutně nemusím být.. Takže asi tak. Upraveno Červen 24, 200916 r od dadacek
Červen 24, 200916 r Chápu, takže obsah Kdybys byl slečna, tak tě zaučím i prakticky Jindro Jindro to je pozvání, rychle se toho chop Dady: tak minigolf je hra, kterou opravdu neovládám
Červen 24, 200916 r O tomhle je minigolf a aby sis nepřišel ochuzenej, tak hole 2 a na "lepších" hřištích dostaneš i 3 míčky (různé druhy). jo tak na minigolf mame v praci jednoho odbornika hraje tu jejich ligu jezdi po turnajich a uý byl jednou v televizi...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.