Evers Vloženo 30. Červen 2009 Sdílet Vloženo 30. Červen 2009 Vyser se na ot stejne bude prset, pod si s nama povidat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 30. Červen 2009 Sdílet Vloženo 30. Červen 2009 tak nám tu začíná hřmít..Marku u vás taky?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 30. Červen 2009 Sdílet Vloženo 30. Červen 2009 taky si myslím že až to naleštíš tak přijde lehkej letní deštík ,alespoň já když umyji tak nejpozději do 2 dnů chčije Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 30. Červen 2009 Sdílet Vloženo 30. Červen 2009 tak nám tu začíná hřmít..Marku u vás taky?? tady nám svítí sluníčko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 30. Červen 2009 Sdílet Vloženo 30. Červen 2009 Tady je tak divne vselijak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 30. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 30. Červen 2009 Koukám, že taky prudíš i na druhým foru ..jinak tady se zatahuje a hřmí.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 30. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 30. Červen 2009 taky si myslím že až to naleštíš tak přijde lehkej letní deštík ,alespoň já když umyji tak nejpozději do 2 dnů chčije u nás je to pravidlem, když umejeme doma okna... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 30. Červen 2009 Sdílet Vloženo 30. Červen 2009 Koukám, že taky prudíš i na druhým foru ..jinak tady se zatahuje a hřmí.. Ale jaky pak copak ... hlidam kde litáš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 30. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 30. Červen 2009 to je správné..kontrola musí být... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 30. Červen 2009 Sdílet Vloženo 30. Červen 2009 Tak tak i kontotrola vrchniho kontrolora musi obcas probehnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 30. Červen 2009 Sdílet Vloženo 30. Červen 2009 u nás je to pravidlem, když umejeme doma okna... no proto jsem už dlouho radši auto neumýval,protože v těchto dnech to nemá ani smysl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 30. Červen 2009 Sdílet Vloženo 30. Červen 2009 Vyser se na ot stejne bude prset, pod si s nama povidat taky si myslím že až to naleštíš tak přijde lehkej letní deštík ,alespoň já když umyji tak nejpozději do 2 dnů chčije to je mi jasny a taky s tim počítam... ... to by bylo abych nejel na dovču nasr...j :-))))....ale když to vydrží tak aspon budu u těch našich moraváku vzorně reprezentovat ty moje končiny.. ....at každej vidí jak jsou ty co maj na spz "U" pořádní :-))))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 30. Červen 2009 Sdílet Vloženo 30. Červen 2009 dobré poledne ve spolek a těm co právě jí přeji dobrou chuť, ale né lepší než budu mít jáá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 30. Červen 2009 Sdílet Vloženo 30. Červen 2009 Tady je tak divne vselijak no já si stejně myslím že se to pokazí odpoledne ,mám tenis tak určo bude chcát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 30. Červen 2009 Sdílet Vloženo 30. Červen 2009 dobré poledne ve spolek a těm co právě jí přeji dobrou chuť, ale né lepší než budu mít jáá a co budeš mít dobrého? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 30. Červen 2009 Sdílet Vloženo 30. Červen 2009 dobré poledne ve spolek a těm co právě jí přeji dobrou chuť, ale né lepší než budu mít jáá uctivá poklona ... a vy jste kdo??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 30. Červen 2009 Sdílet Vloženo 30. Červen 2009 a co budeš mít dobrého? kvůly tobě mi dicky odpověď trvá dlouho - se zakoukám do tvýho avataru a čas běží tááák Jeník bude mít: zapečený těstoviny s kuřecím masem, sýrem a smetanou - dietní bomba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 30. Červen 2009 Sdílet Vloženo 30. Červen 2009 kvůly tobě mi dicky odpověď trvá dlouho - se zakoukám do tvýho avataru a čas běží tááák Jeník bude mít: zapečený těstoviny s kuřecím masem, sýrem a smetanou - dietní bomba hmm to zní lákavě,ještě bych si dal do toho listovej špenát a byl bych max.spokojenej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 30. Červen 2009 Sdílet Vloženo 30. Červen 2009 jak tak pozoruju honzuv jidelníček tak bych se nedivil aby nezačal už kvokat to je pořád samá slepice :-)))))))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 30. Červen 2009 Sdílet Vloženo 30. Červen 2009 uctivá poklona ... a vy jste kdo??? chápu to dobře jako narážku na mojí "častou" návštěvnost poslední dobou? abych se představil....já jsem místní guru správných názorů, to znamená: máte-li nějaký názor, napište mi ho a já vás přesvědčím že ten váš názor je špatnej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 30. Červen 2009 Sdílet Vloženo 30. Červen 2009 (editace) já mám dnes dilema co si dát na oběd,mám takovej hlad že bych sežral vše co je na menu Editováno: 30. Červen 2009, autor: spineshank Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 30. Červen 2009 Sdílet Vloženo 30. Červen 2009 Hošíí dotaz ... http://forum.skodahome.cz/index.php?act=at...t&id=152971 porad na to čumim ... ta prava krytka mlhy je prostě hnusná Co myslíte odbarvit ten zaslepenej hajzl at je cernej jako na levym krytu mlhovky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 30. Červen 2009 Sdílet Vloženo 30. Červen 2009 nene honzo ja do tebe nenarážim :-))) to bys musel projít jistymi změnami :-) .... já myslel že si mistr noční poluce nebo jak ses to nazval :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 30. Červen 2009 Sdílet Vloženo 30. Červen 2009 Hošíí dotaz ... http://forum.skodahome.cz/index.php?act=at...t&id=152971 porad na to čumim ... ta prava krytka mlhy je prostě hnusná Co myslíte odbarvit ten zaslepenej hajzl at je cernej jako na levym krytu mlhovky jj dej to do černý,v tý žlutý to je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 30. Červen 2009 Sdílet Vloženo 30. Červen 2009 hmm to zní lákavě,ještě bych si dal do toho listovej špenát a byl bych max.spokojenej fůůůj to zní moc zeleninově kecám, kdyby špenátek byl, už by tam byl Jindro: žádný slepice, kuřátk to jsou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.