Evers Vloženo 30. Červen 2009 Sdílet Vloženo 30. Červen 2009 že by standa dezertoval?? nechce se mi věřit něco sem zaslech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 30. Červen 2009 Sdílet Vloženo 30. Červen 2009 já už mod sem ... sice na baterky ale občas něco zamknu a když sem nasranej tak i varuju :-)))) už by jsi do sebe taky mohl strčit ty Energaizery - když to rozhejbalo i zajíčka v reklamě, tak na rácu by to mohlo taky stačit.....to by pak bylo teprve kmitání po foru se slovy " a drží a drží a drží" Standa a dezrtírovat?..hloupost:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 30. Červen 2009 Sdílet Vloženo 30. Červen 2009 něco sem zaslech tak povidej přehaněj...co si babky na lavičce povidaly???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 30. Červen 2009 Sdílet Vloženo 30. Červen 2009 už by jsi do sebe taky mohl strčit ty Energaizery - když to rozhejbalo i zajíčka v reklamě, tak na rácu by to mohlo taky stačit.....to by pak bylo teprve kmitání po foru se slovy " a drží a drží a drží" Standa a dezrtírovat?..hloupost:) já jedu spíš na solar ale to je ještě slabota Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 30. Červen 2009 Sdílet Vloženo 30. Červen 2009 ty vole špehuje nás tu amatér Marek a ani nám sem nepřispěje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 30. Červen 2009 Sdílet Vloženo 30. Červen 2009 já jedu spíš na solar ale to je ještě slabota na solar? nekecej všichni víme že kvůly tomu cholesterolu jedeš na brokolici a salát....kurva dej do sebe už ten bůček V-Power ať jsi nějakej ten aktivista Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 30. Červen 2009 Sdílet Vloženo 30. Červen 2009 dneska jsem si dal jendo klobasku hmmm to se jindra nadlabnul,ale koukam že už tu zase pěkně dlouho dřepin venku leštim auto a přišel jsem si jen pro vysavač a chlapacky pítí okenu......a pěkně sem tu vytuhnul Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 30. Červen 2009 Sdílet Vloženo 30. Červen 2009 tak povidej přehaněj...co si babky na lavičce povidaly???? To jáá nemůůžu takhle do ===ééteru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 30. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 30. Červen 2009 ty vole špehuje nás tu amatér Marek a ani nám sem nepřispěje neséééééééééééééééér ty bengo jedno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 30. Červen 2009 Sdílet Vloženo 30. Červen 2009 dneska jsem si dal jendo klobasku hmmm to se jindra nadlabnul,ale koukam že už tu zase pěkně dlouho dřepin venku leštim auto a přišel jsem si jen pro vysavač a chlapacky pítí okenu......a pěkně sem tu vytuhnul Kapni božskou , stejně si se na to chtel vys*r*a*t Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 30. Červen 2009 Sdílet Vloženo 30. Červen 2009 To jáá nemůůžu takhle do ===ééteru tak šepty šepty.. ...že by náš klidnej a vyrovnanej standa měl nějakej nervovej kolaps? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 30. Červen 2009 Sdílet Vloženo 30. Červen 2009 neséééééééééééééééér ty bengo jedno :smich: Hotovej HOLOMES Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 30. Červen 2009 Sdílet Vloženo 30. Červen 2009 Kapni božskou , stejně si se na to chtel vys*r*a*t no to sem taky před chvili na wc udělal .... ale jak sem se tu rozsweděl tak ne a ne vzít ne lux a jít makat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 30. Červen 2009 Sdílet Vloženo 30. Červen 2009 tak šepty šepty.. ...že by náš klidnej a vyrovnanej standa měl nějakej nervovej kolaps? No von je prej zavřenej v Bohnicích... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 30. Červen 2009 Sdílet Vloženo 30. Červen 2009 neséééééééééééééééér ty bengo jedno já věděl že se ozveš a budeš narážet na mojí "nadřazenost" Jindro: jednu klobásku jo?..a vý to herečka? proplach žaludku bys zasloužil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 30. Červen 2009 Sdílet Vloženo 30. Červen 2009 Jindro: jednu klobásku jo?..a vý to herečka? proplach žaludku bys zasloužil sama mi ji koupila....ještě ted sem mastnej až na prd..i Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 30. Červen 2009 Sdílet Vloženo 30. Červen 2009 No von je prej zavřenej v Bohnicích... já to vždycky věděl že tak Stand skončí, tolik úprav Rozárky naráz nemohl samou radostí psychycky vydržet....ale co, je to náš kamarád tak budem dělat že není blázen jo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 30. Červen 2009 Sdílet Vloženo 30. Červen 2009 Tak jooo platíí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 30. Červen 2009 Sdílet Vloženo 30. Červen 2009 sama mi ji koupila....ještě ted sem mastnej až na prd..i hmmm to čumim, asi se tě chce zbavit ....mastnej na prdeli?...tak jestli teď cpeš jídlo touhle stranou, tak se vlastně nedivim že ti herečka tu klobásku i dopřeje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 30. Červen 2009 Sdílet Vloženo 30. Červen 2009 já to vždycky věděl že tak Stand skončí, tolik úprav Rozárky naráz nemohl samou radostí psychycky vydržet....ale co, je to náš kamarád tak budem dělat že není blázen jo? vrrrr...haf haf..mnauuuu ... mee-eee....... já se necham taky zavřit....hezky seetřičky tam určitě maj ,nažrat dostaneš ,zabavu ti vymyslej co si víc přát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 30. Červen 2009 Sdílet Vloženo 30. Červen 2009 hmmm to čumim, asi se tě chce zbavit ....mastnej na prdeli?...tak jestli teď cpeš jídlo touhle stranou, tak se vlastně nedivim že ti herečka tu klobásku i dopřeje to ne ale jako spravnej vesničan si utíram mastny pazoury do trenek .-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 30. Červen 2009 Sdílet Vloženo 30. Červen 2009 Klobasy a prdel? Ráco , že by globalní oteplování ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 30. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 30. Červen 2009 vrrrr...haf haf..mnauuuu ... mee-eee....... já se necham taky zavřit....hezky seetřičky tam určitě maj ,nažrat dostaneš ,zabavu ti vymyslej co si víc přát a na přání tě i hezky vycéfkujou ...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 30. Červen 2009 Sdílet Vloženo 30. Červen 2009 a na přání tě i hezky vycéfkujou ...... a daj klistyrek jako správnymu perverznímu dédérákovi...to by se honzovi určitě taky libilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 30. Červen 2009 Sdílet Vloženo 30. Červen 2009 a na přání tě i hezky vycéfkujou ...... ?? to máš nějakou novou úchylku ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.