Červenec 8, 200916 r co sem tak zaslech tak zlatej hreb vecera je strip show v podani mary, no a asi teda dodatkovy cislo bude Dada
Červenec 8, 200916 r Raco : malá party v HK , bude tam spousta obnazenejch chlapiku behat po fotbalaku a sakra pohled na bandu spocenejch tlustochu to bude asi supr....
Červenec 8, 200916 r uf sem si oddych ... němce zrovná nemam v oblibě.. J8 už vůbec, prasata to jsou..
Červenec 8, 200916 r no a asi teda dodatkovy cislo bude Dada Tos slyšel kde voe lol to bude ěnjakej informační šum, já mám na starosti něco jinýho co, se neříká, jinak by to nebylo takové překvápko..
Červenec 8, 200916 r raca: já taky škoda že nedojedeš, ale tak v srpnu bych dal znova asi ty Louny, tak doufám, že bys byl už přítomnej jo a líbilo se mi kde jsem parkoval, uzlice pěkně parkováníčko z obou stran, výhled přímo z okna baráku, ale debilně udělaná jednosměrka a pak zamnou 2face Okty, přišel jsem si blbě
Červenec 8, 200916 r Zajímalo by mě, kde se sejkla mamka s tou pizzou, no spíš se sekla v tom tesku a já umřu hlady?
Červenec 8, 200916 r raca: já taky škoda že nedojedeš, ale tak v srpnu bych dal znova asi ty Louny, tak doufám, že bys byl už přítomnej jo a líbilo se mi kde jsem parkoval, uzlice pěkně parkováníčko z obou stran, výhled přímo z okna baráku, ale debilně udělaná jednosměrka a pak zamnou 2face Okty, přišel jsem si blbě no tak nemůžu bejt všude :-))) kdes to parkoval ????
Červenec 8, 200916 r No tak máti volala a jak jsem říkal, sekla se v tesku.. z 200gr sýra a salámu jsou 4kabele.. Du jí naproti, zatím se mějte.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.