Červenec 8, 200916 r a ta buchta je s tvarohem a jahodama , meruňkama a želatina.... fuj mě je blbě .. ovoce v buchtě brrrr...
Červenec 8, 200916 r standisku,standisku,co jsem ti udělal.dej mi tam MODRÁ JE DOBRÁ děkuji to je blbý, chtělo by to něco originálního
Červenec 8, 200916 r Stando, tak mu tam dej Modrá je dobrá ale červená je lepčí to už mě zabije a hlavně, by mi musely ruce upadnout, abych chválil červenou
Červenec 8, 200916 r Mirku mám znaky, ale nejsou to přesně co jsem chtěl, ale možná půjdou malinko upravit a když ne, nechám je, jak jsou hezky černý, už na ně kašlu
Červenec 8, 200916 r Autor tak bacha.....taková corrida by Ti mohla pocuchta tu Tvojí rozárku...modrou
Červenec 8, 200916 r tak bacha.....taková corrida by Ti mohla pocuchta tu Tvojí rozárku...modrou myslíš??? můžeme to vyzkoušet
Červenec 8, 200916 r Autor dyť i ten žlutej pes zpíval že modrá je dobrá nevotravuj furt....seď šoupej nohama a dej si pivo......
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.