Červenec 13, 200916 r tak já se tu vzácně po dlouhý době objevím a všichni už chrní, to je děs...a jááák nikdo, ty tu jsi Ondro ne tak povídej a přeháněj, jaký jsou nový drby a klepy...kdo se s kým nebaví kdo s kým baví až moc..atd
Červenec 13, 200916 r uctiva poklona jako vždy váženy polucisto !!!! já se bavím se všemi až na vyjímky :-))))
Červenec 13, 200916 r no a podařilo se nám mezi náma objevit jednoho kterej to asi valí na obě strany :smich: viz fotky co tu sou
Červenec 13, 200916 r uctiva poklona jako vždy váženy polucisto !!!! já se bavím se všemi až na vyjímky :-)))) ooo děkuji, ty víš jak na mě no povídej a přeháněj kdo tě zase nakrkl....nebo jste ještě nezakopali s Márou válečnou sekeru? jináč mám pro tebe to tričko darebo Ondro: tomu věřím, ale ten nejdůležitější tu chyběl - JÁ já teď vůbec nezvládám docházku a když už se přihlásím, tak tu večír nikdo není
Červenec 13, 200916 r no a podařilo se nám mezi náma objevit jednoho kterej to asi valí na obě strany :smich: viz fotky co tu sou aha aha, že by pán Dadáček, alias Dáda? heterohomosexuál?
Červenec 13, 200916 r ooo děkuji, ty víš jak na mě no povídej a přeháněj kdo tě zase nakrkl....nebo jste ještě nezakopali s Márou válečnou sekeru? jináč mám pro tebe to tričko darebo nene všechno dá se říct v poho!!!!!.... jůůůů tričko doufam že je to v sadě s echt zelenyma trenkama???.. dopr. musim končit jedu vyzvednout herečku z rachoty a pak letim chrnět at ráno vstanu do práce .... tak se zatim mějte a vymysli nějakej plan jak se konspiračně někde potají sjedem :-))))))
Červenec 13, 200916 r Jindra: to jsem moc rád že ste dostali rozum vy umělci samosebou že v sadě s echt (použitýma) trenkama vymyslim a domluvim zatím čau a dobrou
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.