Červenec 14, 200916 r ad bratr: je parchant že vezme auto bez bů, když ho požádáš aby vynesl ten nákup tak ti najde milion argumentů, proč nemůže, sedačky z auta jsem si taky musel plně zařídit já.. ale furt je to bratr, že, rodina..Kua vidím max protější baráky, docela hustej a nechutnej déšť. no jo no, rodina je rrodinka neboj, jestli se bude za deště bát tak zastaví, strach mu nedovolí blbnout
Červenec 14, 200916 r Tak pánové dneska s Váma končím....čus.... raději jdeš spát, než aby jsi nám HO ukázal???
Červenec 14, 200916 r raději jdeš spát, než aby jsi nám HO ukázal??? náhodou Markův přítel je moooc milej, htovej cukroušek
Červenec 14, 200916 r Autor raději jdeš spát, než aby jsi nám HO ukázal??? No ty jako admin by jsi měl jít příkladem
Červenec 14, 200916 r Autor náhodou Markův přítel je moooc milej, htovej cukroušek a to je pravda...Honza ho viděl a obdivoval...
Červenec 14, 200916 r no jo no, rodina je rrodinka neboj, jestli se bude za deště bát tak zastaví, strach mu nedovolí blbnout Tohle udělám já, včetně zapnutí všech světel co jde u něho o tom pochybuju a víš jak to bývá, on si bude chtít něco dokázat. Já už o tomhle něco vím. No doufám, že jel za nějakou babou a zůstane tam a nebo chytře aspon v autě. PS: na něho je okta totiž docela velký auto víš.. bude se mu muset pak koupit něco malýho jako C1 nebo tak..
Červenec 14, 200916 r No ty jako admin by jsi měl jít příkladem dyť jo, jen jsem ho musel najít, to víš, stydí se
Červenec 14, 200916 r Standa: pěkná slečinka ....ale určitě jsi jí něco moc obdivuhodnýho ukázal, protože děsně valý kukadla (Stando moji foto v neglížé nesmíš všude ukazovat )
Červenec 14, 200916 r Tohle udělám já, včetně zapnutí všech světel co jde u něho o tom pochybuju a víš jak to bývá, on si bude chtít něco dokázat. Já už o tomhle něco vím.No doufám, že jel za nějakou babou a zůstane tam a nebo chytře aspon v autě. PS: na něho je okta totiž docela velký auto víš.. bude se mu muset pak koupit něco malýho jako C1 nebo tak.. jasný chápu....kup mu krátkou fabku HTp a je klid, stojí pár kaček a na závodění to není
Červenec 14, 200916 r jasný chápu....kup mu krátkou fabku HTp a je klid, stojí pár kaček a na závodění to není Hele tu máme takže to si moc nepomožem.. spíš něco staršího krátkýho na něho.. něco, co může "zničit". Už se zvažuje pár jetejch aut Rychlosti bych se u něho ani nebál, ale spíš to jak jede rtesp. ještě to neumí a jeho myšlenkové pochody raději ani nevědět.
Červenec 14, 200916 r Standis: negližé = sexi prádýlko slečna má obrovský kukadla jo takhle, tak to je možné, už si to moc nepamatuju ¨dada nevím, takhle na noc, ale proč ne, chuti se nemá člověk bát Jindro právě včas, koukej ukázat svoje pohlavý
Červenec 14, 200916 r Vajíčka na pánvičku v tuto hodinu, jalký je vás názor? nebát se toho, nesmíš být havně línej se pořádně nažrat ahoj Jindro
Červenec 14, 200916 r Kibi už nevidím, ale možná budete vědět vy.. co znamená nepřerušované houkání poplašné syrény ..? Snad nám neprdla přehrada..
Červenec 14, 200916 r no nic panove tak ja radši mizim :-)))))))))))....co to je za pěkně uchylny tema?????
Červenec 14, 200916 r nebát se toho, nesmíš být havně línej se pořádně nažrat Pěkné ale já nemám postavu jak ty
Červenec 14, 200916 r Ráca: ústřední téma zní: "ukaž svoje pohlaví" myšleno to opačné hlavně sem nedávej obrácenou fotku tvýho pohlaví - děkujem
Červenec 14, 200916 r no nic panove tak ja radši mizim :-)))))))))))....co to je za pěkně uchylny tema????? Ukázat manželku / přítelkyni a nekecat
Červenec 14, 200916 r no nic panove tak ja radši mizim :-)))))))))))....co to je za pěkně uchylny tema????? srabe koukej se vráit zpátky
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.