Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
Kibi už nevidím, ale možná budete vědět vy.. co znamená nepřerušované houkání poplašné syrény ..?

Snad nám neprdla přehrada..

že třeba někde hoří či podobný věci

Vloženo

Kibi: díky Honzi, nechtělo se mi to hledat.. tak se jim to asi posralo nebo co, páč takhle to ton nedělalo, středa taky není, tak nevím.. v telce nic (teda myslím). Ale je možný, že se někde něco po... přecejenom je to bouřka více než velká.

Vloženo

No takže u nás to bude ted asi povoden :feve: ale jako já sem celkem v klídku, v mojí lokalitě není moc co řešit sem mimo veškeré oblasti a že by nám hořel panelák bych si snad všiml, ale ted to leda tak uhasí aneb zajímalo by mě, jak v takovýmhle deštu může hořet..

Vloženo
no stando nevim....přes muj účet určitě ne,ale jak sem tady teměř celej den vůbec bych se nedivil....že jí zajíma co tak skvělého tady vidim

tak jedna fota v těch moři příspěvků se ztratí

Vloženo
Ahoj Jendo.Jak se máš???

jéééé nazdar Romčo, s tebou jsem taky dlouho "nepokecal" :) dobrýýý, až na to že mi nevyšla ta tvoje megaakce - dost mě to mrzí :feve: a co ty jak je?...jináč jsem koukal - nosíš konkurenční tričko :aggressive::smich:

Vloženo
jéééé nazdar Romčo, s tebou jsem taky dlouho "nepokecal" :) dobrýýý, až na to že mi nevyšla ta tvoje megaakce - dost mě to mrzí :feve: a co ty jak je?...jináč jsem koukal - nosíš konkurenční tričko :aggressive::smich:

Jendo: chybiš mi tady! Akce byla super.Viděl jsi fotečky? Bomba to byla!!!

Vloženo
Jendo: chybiš mi tady! Akce byla super.Viděl jsi fotečky? Bomba to byla!!!

koukal jsem a dost jsem se nasmál...muselo to být moc povedený :palec2: já jsem dvě noční šichty a hnedka po nich 24ku, tak nehrozilo že bych dorazil :feve: a teď jak je krásně, tak moc nejsem u PC, dicky jen nakouknu, počtu co si tu štěbetáte a zas zmiznu :) co novýho...fitko chodííííš? ;)

dádo: tak jsem tě v tom nenechal a dal jsem si taky nášup :D

ráca: oky ale nééé že budeš slibotechna...,áme pamatováka ;) co na shellce, :)

Vloženo
Jendo: chodim ale ode dneška musim přehodnotit stravu a shodit panděro...a vím že to je pouze o stravě

no jo, je to z 99% ve stravě + nějakym tom pohybu - ale je to těžký když člověku chutná :) tak držim palce a přeju pevnou vůly ;) já jdu pomalu ale jistě na kutě...tááákže dobrou noc tobě a všem co ještě nechrní ahoj

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...