Červenec 14, 200916 r Kibi už nevidím, ale možná budete vědět vy.. co znamená nepřerušované houkání poplašné syrény ..?Snad nám neprdla přehrada.. že třeba někde hoří či podobný věci
Červenec 14, 200916 r Pěkné ale já nemám postavu jak ty o to líp, už nemáš co "skurvit" nepřerušovaná siréna - vysvětlivky: http://www.zachranny-kruh.cz/varovani_sign...vny_signal.html Ráca: nekecej a vkládej foto
Červenec 14, 200916 r že třeba někde hoří či podobný věci přesně tak, zpravidla nečekanou mimořádnou událost - povodeň, požár, atd atd
Červenec 14, 200916 r vám mám ukázovat herečku??? takovymu uchyláckymu vykvětu? a komu jinýmu by jsi jí chtěl ukazovat, když ne nám
Červenec 14, 200916 r Kibi: díky Honzi, nechtělo se mi to hledat.. tak se jim to asi posralo nebo co, páč takhle to ton nedělalo, středa taky není, tak nevím.. v telce nic (teda myslím). Ale je možný, že se někde něco po... přecejenom je to bouřka více než velká.
Červenec 14, 200916 r No takže u nás to bude ted asi povoden ale jako já sem celkem v klídku, v mojí lokalitě není moc co řešit sem mimo veškeré oblasti a že by nám hořel panelák bych si snad všiml, ale ted to leda tak uhasí aneb zajímalo by mě, jak v takovýmhle deštu může hořet..
Červenec 14, 200916 r dáda: nemáš za co, je možný že dělaj zkoušku, nebo se jim to pos... Ráca: přesně jak píše Standa, tak šup a ve vysoký kvalitě jo...jo
Červenec 14, 200916 r a komu jinýmu by jsi jí chtěl ukazovat, když ne nám no já nevim....pak to někde oběví a dostanu přes držku ....
Červenec 14, 200916 r no stando nevim....přes muj účet určitě ne,ale jak sem tady teměř celej den vůbec bych se nedivil....že jí zajíma co tak skvělého tady vidim
Červenec 14, 200916 r Jindro: než se sem mrkne, tak už to bude dááááávno zahrabany..dyť tu přibývá těch stránek jak máku
Červenec 14, 200916 r no stando nevim....přes muj účet určitě ne,ale jak sem tady teměř celej den vůbec bych se nedivil....že jí zajíma co tak skvělého tady vidim tak jedna fota v těch moři příspěvků se ztratí
Červenec 14, 200916 r Ahoj Jendo.Jak se máš??? jéééé nazdar Romčo, s tebou jsem taky dlouho "nepokecal" dobrýýý, až na to že mi nevyšla ta tvoje megaakce - dost mě to mrzí a co ty jak je?...jináč jsem koukal - nosíš konkurenční tričko
Červenec 14, 200916 r jéééé nazdar Romčo, s tebou jsem taky dlouho "nepokecal" dobrýýý, až na to že mi nevyšla ta tvoje megaakce - dost mě to mrzí a co ty jak je?...jináč jsem koukal - nosíš konkurenční tričko Jendo: chybiš mi tady! Akce byla super.Viděl jsi fotečky? Bomba to byla!!!
Červenec 14, 200916 r chlapci možná příště....:-(...já ted musim končit jedu si pro herečku do práce a musim ještě na schellku
Červenec 14, 200916 r ahoj a dobrou noc Stando...já to za chvilku balim taky tak co Jindro, kde to vázne?
Červenec 14, 200916 r Jendo: chybiš mi tady! Akce byla super.Viděl jsi fotečky? Bomba to byla!!! koukal jsem a dost jsem se nasmál...muselo to být moc povedený já jsem dvě noční šichty a hnedka po nich 24ku, tak nehrozilo že bych dorazil a teď jak je krásně, tak moc nejsem u PC, dicky jen nakouknu, počtu co si tu štěbetáte a zas zmiznu co novýho...fitko chodííííš? dádo: tak jsem tě v tom nenechal a dal jsem si taky nášup ráca: oky ale nééé že budeš slibotechna...,áme pamatováka co na shellce,
Červenec 14, 200916 r Jendo: chodim ale ode dneška musim přehodnotit stravu a shodit panděro...a vím že to je pouze o stravě
Červenec 14, 200916 r Jendo: chodim ale ode dneška musim přehodnotit stravu a shodit panděro...a vím že to je pouze o stravě
Červenec 14, 200916 r Jendo: chodim ale ode dneška musim přehodnotit stravu a shodit panděro...a vím že to je pouze o stravě no jo, je to z 99% ve stravě + nějakym tom pohybu - ale je to těžký když člověku chutná tak držim palce a přeju pevnou vůly já jdu pomalu ale jistě na kutě...tááákže dobrou noc tobě a všem co ještě nechrní ahoj
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.