Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Copak se stallo v patek ?

no umřel nám pes kteryho sme měli 13let...takže vlastně takovej člen rodiny... :feve:

Zdravim...prosil bych jedno orosené !   a musim se pochlubit po smutné páteční události u nás doma sme si přivedli včera šestitydenního nezbedu.Zatim všechno okusuje a seznamuje se tak tu mame veselo.. :)

No vidíš :-) takhle se to řeší :-) neříkám že tam na něj hned zapomeneš,ale snáší se to o něco lépe vid :-) je to hezkej darebáček :-) budete mít o zábavu postaráno,gratuluji k rozhodnutí :palec2:kol5

No vidíš :-) takhle se to řeší :-) neříkám že tam na něj hned zapomeneš,ale snáší se to o něco lépe vid :-) je to hezkej darebáček :-) budete mít o zábavu postaráno,gratuluji k rozhodnutí :palec2:kol5

díky....no asi jen tak nezapomenem protože tenhle je přesná zmenšená kopie toho našeho původního...jen jmeno dostane nejspíš jiny

Zdravim...prosil bych jedno orosené !   a musim se pochlubit po smutné páteční události u nás doma sme si přivedli včera šestitydenního nezbedu.Zatim všechno okusuje a seznamuje se tak tu mame veselo.. :)

co je to za rasu??

co je to za rasu??

jezevčík...a snad prý čistokrevnej,ale na tom moc nezáleží.

díky....no asi jen tak nezapomenem protože tenhle je přesná zmenšená kopie toho našeho původního...jen jmeno dostane nejspíš jiny

On ještě nemá jméno :-) ? jestli je to kopie tak věř že mu za chvíli budete říkat stejně :-)

ZAse.. u vás se griluje nějak často, ne..?!

PS: pošli mi kdyžtak to VIN a já ti mrknu do etky na tovární výbavu :) aby ses pak nedivila co si případně předchozí majitel dodělával :smich::palec2:

PS VIN máš ve zprávě :-) dík moc :palec2:

On ještě nemá jméno :-) ? jestli je to kopie tak věř že mu za chvíli budete říkat stejně :-)

no nějaky už sme jí vybrali ale pořád se nám plete do pusy to stary jmeno tak se stim zatim tak nějak perem a rozhodujem,protože to puvodní se nám nechce dávat

no nějaky už sme jí vybrali ale pořád se nám plete do pusy to stary jmeno tak se stim zatim tak nějak perem a rozhodujem,protože to puvodní se nám nechce dávat

brácha také nechtěl dávat původní,ale i sám mu každou chvíli řekl Jerry i když ta první byla fenka ale tohle jméno je takové univerzální no a v očkováku ma psáno lord ale stejně se mu říká Jerry lol

ale je fakt že někomu to přes pusu dlouho nešlo.. to je asi o celkovém uvážení členů rodiny :-)

no já se už taky párkrat přeřek tak uvidime dám tomu ještě tejden na rozseknuti

mám už hlad,valím na oběd tak si taky nechte chutnat :)

PS VIN máš ve zprávě :-) dík moc :palec2:

SZ od Tebe žádná Zuzy :(

no já se už taky párkrat přeřek tak uvidime dám tomu ještě tejden na rozseknuti

mu je nechej stejný jen za jméno dej druhý :palec2: třeba Bobo druhý a máš to lol

Zdarec bando, co řešíte? :)

Čus Ráca, gratuluji k novámu členu rodiny, :palec2: to je jezevčík trpasličí, hladkosrstý? Neboť takového taky chci , ale žena je proti, neboť máme ještě rotvíka :feve:

Čus Ráca, gratuluji k novámu členu rodiny, :palec2: to je jezevčík trpasličí, hladkosrstý? Neboť takového taky chci , ale žena je proti, neboť máme ještě rotvíka :feve:

ahoj míro -- díky.no je kratkosrsty,ale jak bude velkej nevim...to je tak nějak jedno jestli trpasličí nebo kraliči nebo jaky jsou ještě

my měli taky rotvajlera,co máš psa či fenu??

Tak kterej je ten kraličí pes??? :smich: :smich:

pes%20a%20kralik.jpg

tak to jsou pěkní fešáci..znašeho nejspíš vyroste takovej ten klasickej

nevíte někdo co stojí zadní stěrač na fábku , nějakej kokon mi ho ukradl/bo sem ho někde stratil :(

no umřel nám pes kteryho sme měli 13let...takže vlastně takovej člen rodiny... :feve:

To mě mrzí Ráco

my měli taky rotvajlera,co máš psa či fenu??

Mám fenu 8 let starou :)

To mě mrzí Ráco

už je to lepší...člověk si pořád řika je to jen pes....ale jak k němu přilneš tak to bylo špatný...

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.