Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Můžeš , zajimá mě ale jen foto nebo video lol

sakriš tak to nemam :-( běžně nechodim do koupelny s kamerou........ale asi začnu at můžu davat taky nějaky supr videa na zvraceny.cz :-)

hehehe ... na tou tyhle stránky nejsou dělaný, takovej hard core :) .)

no kolikrat mi tam stači jen nahled videa...a ani nemusim nic pouštět....tak já pádim tak se tu zatim mějte čus

cau cau

:smich:

jakej dechar ... tak na co si hral ?

na trubku přeci :palec2:

ty kráááso ja myslel že na klááávesy :)

no klapky tam mám jenom 3.

Jako válců v motoru :smich:

Licháččekk :) Dva tvořej pár a jednomu je smutno :)

Lepčí je švécká trojka :smich:

balim se a tahnu dom... tak čau

tež idu na zkoušku :palec2:

tak zase těžce hakuju.......ještě sem ani v šest neshodil batoh z ramene a už nás tahli pracovat...naštěstí rychlovka na hodku a tim bych dnešní činnost považoval až do rána za uzavřenou

raca: taky si myslím.. na 21 du asi s klukama ze střední na pivko.. Pokud se mi bude chtít zvednout..

A dneska jsem po třech letech ukončil smluvní vztah s UPC..

To by ti měli taky hoďku zaplatit a tento den pokládat za zaplacený :smich:

raca: taky si myslím.. na 21 du asi s klukama ze střední na pivko.. Pokud se mi bude chtít zvednout..

A dneska jsem po třech letech ukončil smluvní vztah s UPC..

nevim co si tim myslel ale každopadně mi naběhla na čele žíla a na hlavě postavil kykyrik :-)))))))))

tak hlavně slušně víš že pak vyvádíš!

To by ti měli taky hoďku zaplatit a tento den pokládat za zaplacený :smich:

no ono kolikrat na pásce tak vypadá  :-))

tak hlavně slušně víš že pak vyvádíš!

To je v domovině snad jedno :p ale já pivo moc už neuznávám, spíš tvrdej, to je jízda, tak doufám, že nemají žádnou akci :palec2:lol

Každopádně kamarádka si posteskla, že sme dlouho nebyly na pívě -_-

jo tak na fernetovou smršt moc rád nevzpomínam,ani na vodkovou ani na jelzinovou takže se spokojim spíš s pivískem.ted v pátek sem na pracovním sezeni pivískoval baštil žebírka a bylo mi hej .....a po pulnoci začlo bejt i veselo kdy náš japonskej vedoucí kterej s nama slavil konec práce v čechach začal lítat kolem muzik boxu a hledal mikrofon :-)))) oni ty japka jsou uplně ulítlí na karaoke :-))))

raca: však karaoke je z Japanu :p a jako já na něm též ujíždím malinko :palec2:

jj ja vim oni to tam maj snad v každym baru,ale byla to prdel.oni ty japka když se vožerou tak to fakt stoji zato když se před pul rokem loučil jinej tak když odchazel z knajpy tak šel u nás v ln podle hradeb pod kterymi z druhy strany cca 10 m dole bejval autobazar a ten frajer se vohnul přes zabradli a zeblil čtyři auta :-))))))

Dobře on, umíííííííííí lol lol lol ale mezi náma.. já bych si taky nevybíral.. ;) ten autobazar možná aji pamatuju :)

no bejvala tam prodejna autokelly ted už je přestěhovana....já vim že si nevybereš ale když ty japka vidim tady nebo někde v televizi tak mi tohle jejich vyvadění docela bere.....jinak dádo co ta tvoje slečna tady?? bude vylet?

Upraveno od raca

raci, když já ji ještě neodepsal na meila.. se stydím :( musím ji odepsat no.. a pak se uvidí, ale možná se to už tyto prázdniny nestihne a pak odjede třebas do Německa a co já vím ještě :feve:

Nic kucí mizím na to -_- s kamašema a kamarádkou.

Čaute ;)

raca: jinak pokud by mě u nich nenechala spát, tak autem nejedu lol to leda tak busem..

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.