Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
a jeje dádo......že by "JDI DO PRDELE!!" :-)))

PS: neměla jedinej důvod tohle napsat, leda, že by jí ruplo v bedně (což se nevylučuje, že..) a neboj, na to bych si vymyslel pěkně pikatní odpověď B)

Vloženo

Já už posnídal, posvačil a teď hledám nějaké ty pružiny. Akorad nevím jak to vysvětlit ženě, že je potřebuji. ;)A to jdu ještě ve čtvrtek na vyměnu oleje a prohlídku 30tis km :(

Vloženo

to je v.l...... :D :D :D :D :D :D :D :D :D ..... to bych musel dopsat u sebe druhej řadek že nevim proč.... ale aspon je sranda,takovyhle řešení osobních tragedií je :kol-98: :kol-98: :kol-98:

Vloženo (editace)

Raci to se neříká :blush: .. No to by nebylo lounskejch parchantů aby se z nich chudák Louňačka nesesypala Brňákovi ;)-_-

Editováno: , autor: dadacek
Vloženo

Hele dokud si nebudu benzin odepisovat z daní, tak jako stejně nebudu do Loun jezdit jak si ona pískne (nebo spíš zamane..) to bych se tam rovnou mohl přestěhovat a vyšlo by mě to levnějc :D

Vloženo
Raci to se neříká :blush: .. No to by nebylo lounskejch parchantů aby se z nich chudák Louňačka nesesypala Brňákovi ;)-_-

nahodou když sem chodil u nás na chmele tak tam jezdili brnandy a ostravandy a můžu říct že je naco vzpomínat hmmmmmm to byly časy,to byly vesela děvčata ktera se vubec nestyděla...asi se přestěhuju až mě vykopne stara někam tam k vam

Vloženo
A proved jsem maximálně to, že jsem napsal "románovou" SMS.. Ale pak následovala po odmlce i sms jestli jsem se jí tím dotkl nebo co.. Bez odezvy..

a ty neumíš telefonovat?????... :smich::smich::smich: .....  to mě vždycky sralo psat kilometr zpravu a pak to nechtěně smazat ... :smich:

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...