raca Vloženo 27. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2009 Se mě zkus dotknout úchyle .) Zapoměl si že mám 120KG , 210cm , a dělám kung fu jako Chuck Noris na podobny připady mam tady supr rákosku...... určitě by se ti to libilo!!!!.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 27. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2009 to je něco to tady číst :smich: :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 27. Srpen 2009 Autor Sdílet Vloženo 27. Srpen 2009 fááákt jo??.. .... tak to si mi sebral vítr z plachet... .. to nebyl smysl té informace...šlo jen aby jsi je měl kompletní...aby se Ti dobře spalo..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 27. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2009 nechápu co lezete do hospody , si raději zajděte do manželské poradny na usmířenou homoklády? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 27. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2009 No a proč máš ty tu FI když tak vyděláváš...a už Ti dochází řeč? proč. dopbře se s Tebou "povídá" ...jinak šéfa monemtálně zastupuju...to víš je na dovolený...tak tu vládnu já...a o tom se Tobě může jen zdát co )))) ano došla mi řeč vyhral si.... ... vzdavam se... .... a co dál mi ještě řekneš?? sem jedno ucho a plny očekavaní.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 27. Srpen 2009 Autor Sdílet Vloženo 27. Srpen 2009 to je něco to tady číst no tak alespoň zde někdo něco píše...a ostatní se baví......tak se taky začni s někým jebat a budeš mít proč sem psát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 27. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2009 to nebyl smysl té informace...šlo jen aby jsi je měl kompletní...aby se Ti dobře spalo..... spí se mi dobře....zdaj se mi hodně eroticky představy o tobě a o němcích..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 27. Srpen 2009 Autor Sdílet Vloženo 27. Srpen 2009 ano došla mi řeč vyhral si.... ... vzdavam se... .... a co dál mi ještě řekneš?? sem jedno ucho a plny očekavaní.... jen se ptám, když dobře a slušně vyděláváš...proč máš FI...já ti to s mojí full vysvětlil... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 27. Srpen 2009 Autor Sdílet Vloženo 27. Srpen 2009 spí se mi dobře....zdaj se mi hodně eroticky představy o tobě a o němcích..... Jsem rád že jsem si Ti tak vplížil do života...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 27. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2009 jen se ptám, když dobře a slušně vyděláváš...proč máš FI...já ti to s mojí full vysvětlil... Někomu se prostě ten vrak líbí no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 27. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2009 jen se ptám, když dobře a slušně vyděláváš...proč máš FI...já ti to s mojí full vysvětlil... no já sem samozřejmě na lepši neměl v době kdy se kupovala sem byl v jiny firmě za min slušny prachy.....a ted spíš šetřím na baraček ale to ty panelakovej nepochopíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 27. Srpen 2009 Autor Sdílet Vloženo 27. Srpen 2009 nechápu co lezete do hospody , si raději zajděte do manželské poradny na usmířenou homoklády? ještě Ty se mezi nás ser.... a když ti to vadí..jdi jinam.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 27. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2009 no tak alespoň zde někdo něco píše...a ostatní se baví......tak se taky začni s někým jebat a budeš mít proč sem psát Tak když se do mě někdo pustí, tak proč ne, aspoň se pobavím, já nejsem vztahovačnej ani urážlivej, takže to beru s nadhledem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 27. Srpen 2009 Autor Sdílet Vloženo 27. Srpen 2009 no já sem samozřejmě na lepši neměl v době kdy se kupovala sem byl v jiny firmě za min slušny prachy.....a ted spíš šetřím na baraček ale to ty panelakovej nepochopíš pochopím....páč jsem s tím barákem na to stejně..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 27. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2009 jo taaak takhle jiříku .....F2 drží s F2 :-))))).....už ti někdo řek že v tom vypadáš jako řidič autobusu??? :-+))))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 27. Srpen 2009 Autor Sdílet Vloženo 27. Srpen 2009 Tak když se do mě někdo pustí, tak proč ne, aspoň se pobavím, já nejsem vztahovačnej ani urážlivej, takže to beru s nadhledem neboj...taky přestaneš být...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 27. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2009 jo taaak takhle jiříku .....F2 drží s F2 :-))))).....už ti někdo řek že v tom vypadáš jako řidič autobusu??? :-+))))) Z Autobudu se parádní výhled , už ti někdo řek že v tom vypadáš jak starej kombajnista Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 27. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2009 Tak když se do mě někdo pustí, tak proč ne, aspoň se pobavím, já nejsem vztahovačnej ani urážlivej, takže to beru s nadhledem tak já ti to konečně řeknu !!! máš hnusný kola Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 27. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2009 neboj...taky přestaneš být...... to né, mě spíš tyhle hlášky rozesmějou než nas.rou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 27. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2009 Z Autobudu se parádní výhled , už ti někdo řek že v tom vypadáš jak starej kombajnista ještě ne.... :-((( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 27. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2009 tak já ti to konečně řeknu !!! máš hnusný kola jo dík, to už jsem taky párkrát slyšel, ale bylo to spíš ubohá závist Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 27. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2009 ještě ne.... :-((( se nesnížím ( světlou výškou ) na tvojí úroveň - dřepíš v tom jak v motokáře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 27. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2009 to né, mě spíš tyhle hlášky rozesmějou než nas.rou takžeeee máš hnusnou barvu kola ...a auto...ježiš co to kecam máš nejlepší auto jen s tou barvou a kolama :-))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 27. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2009 jo dík, to už jsem taky párkrát slyšel, ale bylo to spíš ubohá závist to je fakt potřeboval bych je taky - i když přijde mi škoda zbavovat se plecháčů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 27. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2009 se nesnížím ( světlou výškou ) na tvojí úroveň - dřepíš v tom jak v motokáře spíš jako řidič F1 ..... vvrrrrrrauuuuuuu to sem tě pravě předjel jiříku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.