dadacek Vloženo 28. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2009 jasny kde se jednou pobliju tak už mě tam neuviděj.... .-)))) To ani nevím, to za mě vzali kamoši Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 28. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2009 JO a rozhodně se tím pravidlem neřídím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 28. Srpen 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. Srpen 2009 Ty bleješ v hospodě...to musíš vynýst ven...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 28. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2009 Ty bleješ v hospodě...to musíš vynýst ven...... Já nééééééé, já to dycky stihl bud ven a nebo na záchod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 28. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2009 Hezký večer, mějte se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 28. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2009 Ty bleješ v hospodě...to musíš vynýst ven...... ja bleju na hajzlu nebo před vchodem....ale sou taci co se nenapadě poblejou pod stul a já pak do toho šlapnu a roztaham to po celym lokale Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 28. Srpen 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. Srpen 2009 Tak to je nechutný....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 28. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2009 njn stávaj se horší věci :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 28. Srpen 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. Srpen 2009 např.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 28. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2009 třeba něco podobnýho ... tu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mambo Vloženo 28. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2009 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 28. Srpen 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. Srpen 2009 PC hlásí nějakou chybu..nelze otevřít... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 28. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2009 mě to normalně jede asi nemáš pc připraveny na specialní zvracenosti zkus přimej link www.zvraceny.cz/video/51-vozraly-ukrajinci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 28. Srpen 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. Srpen 2009 tak to asi vím co je.....občas se tam juknu nan kluky ruský...to jsou experti... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 28. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2009 a jde ti to ???...mělo by se to zeptat a chtít potvrdit jestli si dostatečně zvraceny a pak rovnou naběhnout :-))))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mambo Vloženo 28. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2009 Mně tam naběhly nějaký roštěnky, asi nejsem dost zvrácenej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 28. Srpen 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. Srpen 2009 jo jde to.....přes ten druhej odkaz..to první nejde...nevím prečo.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 28. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2009 Mně tam naběhly nějaký roštěnky, asi nejsem dost zvrácenej. no jestli tam vydíš dvě roštěnky ...tak seš opravdu moooc zvracenej až se tě bojim... jo jde to.....přes ten druhej odkaz..to první nejde...nevím prečo.... no tak tohle je podle mě horší než šlapat v blitkach Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mambo Vloženo 28. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2009 Nebuj se nic. Já zůstal raděj před vchodem, to by potom nemusel můj komp rozdejchat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 28. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2009 Nebuj se nic. Já zůstal raděj před vchodem, to by potom nemusel můj komp rozdejchat. no jen aby...ale bat se nemusíš žadny nechutnosti jen se trošku valej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 28. Srpen 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. Srpen 2009 No jednou potřeboval v hospodě...na jak to říct..prostě srát.....jdu na WC...a tam celej hajzl poblitej..no zvednul se mi kufr...přestalo se mi chtít s.rát, ale malinko jsem si tam taky ublinknul....to bylo něco...fuj.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 28. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2009 ahoj , tak ty chlápci jsou dobře jetý :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mambo Vloženo 28. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2009 Občas mi něco přijde na mail, tak to bude asi něco podobnýho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 28. Srpen 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. Srpen 2009 a jéje baris je tu...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mambo Vloženo 28. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2009 (editace) Máro a díval ses dolu, jestli jsi si neublinknul i tam. Něco podobnýho se stalo u nás na vojně, ale tam někomu evidentně povolily všechny svěrače. Editováno: 28. Srpen 2009, autor: mambo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.