Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

No nekecej... fakt neverim .. tak davaj :)

mmt musím to někam uložit,ale je to jen 1 foto zatím ;)

tak tady ji máte ;) sice s velkým zpožděním ale nakonecaspoň jedna narychlo včera focená .

obr189331_P1010350.JPG

Spine: rammstein, to nevíš..? !! Asi tak 3roky zpátky nemělo žádný další album vyjít.. pak teda best of nebo tak cosi, čímž se nic nezachránilo.. začaly se prodávat ěnjaký ty věcy - pásky trička atd.. pak nějaký fake písničky, klipy byly vypuštěný a ted konečně oficiálně no :) ale ta doba mezi tím..

hele dádo,tos ale četl v Bravíčku néé :smich: ,ne vážně nic takovýho není pravda!!

A navíc žadný best of nebo něco takovýho nevyšlo ;)

Nen nečetl jsem to v Bravíčku.. byla to ofiko zpráva.

Že končí a další album nebude. Dlouho nic a ted tohle. Říkám nevyšly jim prachy o ničem jiným to není.

tak tady ji máte ;) sice s velkým zpožděním ale nakonecaspoň jedna narychlo včera focená .

obr189331_P1010350.JPG

Co ten predek si to nekam voprel ne ?

Spine a co zrcátka do barvy..? Trochu divně to vypadá, RS předek, ale zrkadla classic :feve:

Spine a co zrcátka do barvy..? Trochu divně to vypadá, RS předek, ale zrkadla classic :feve:

zrcátka jdou k lízu Cupra lol ,zrcátka ani kliky ani lišty nebudu dávat do barvy

Co ten predek si to nekam voprel ne ?

co myslíš,nějak nechápu??

Nen nečetl jsem to v Bravíčku.. byla to ofiko zpráva.

Že končí a další album nebude. Dlouho nic a ted tohle. Říkám nevyšly jim prachy o ničem jiným to není.

hele a mezi jakým albem to mělo být,?

co myslíš,nějak nechápu??

U blinkru je takove bile... ?

U blinkru je takove bile... ?

to je asi nějakej lom světla,tam nic není ve skutečnosti..možná nějaký tečky od kamínků .....

RS je předek i zadek dádo ;) +GTstříška

nevidim v tom zadnej problem :) , dady si nevsimej sere ho ze to je tvoje .) a on mam pouze mamino auto lol

jdu na oběd,tak doufám že odpo ještě někdo přijde,dnes buď knedlovepřozelo nebo řízek se salátem...no uvidím co vyhraje ;)

tak už jsem z5,vyhrál to řízek :palec2:

GTstříška

To je co :o

nežnám :)

To je co :o

nežnám :)

to je takovej hrb nad oknem 5.dveří ;)lol

no koukám že už asi nikdo nedorazí tak i já se s váma pomalu loučím :vamp

No Ondro, paráda, nechápu, proč už nemáš dávno svoje téma? Aspoň bysme ti mohli zkritizovat ty černé kliky a zrcátka :smich:

caute nemate nahodou nekdo odkaz na ten chromovany cudlik rucni brzdy na fabii jednou jsem to tady videl i s navodem ted bych ho chtel koupit ale nemuzu to najit diky

caute nemate nahodou nekdo odkaz na ten chromovany cudlik rucni brzdy na fabii jednou jsem to tady videl i s navodem ted bych ho chtel koupit ale nemuzu to najit diky

Zkus pohledat v bazaru.

dobré odpoledne

je to z OII stojí to kolem 130,-,zkusím najít kod,sem to taky kdysi objednával

No Ondro, paráda, nechápu, proč už nemáš dávno svoje téma? Aspoň bysme ti mohli zkritizovat ty černé kliky a zrcátka :smich:

díky za pochvalu a ty zrcátka a kliky nechám,aspoň si mě budete za to dobírat :smich:

podivej se prosim hledam to uz hodinu a nikde nic diky :palec2:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.