Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Jirko,co používáš za hlodavce na hraní?popř.jakou klávesku?

Ondro úpně vobyčejnou , nikdy sem to nějak neřešil... i když sem hrál Americas Army na MČSR tak s obyčejnou geniuskou jak krysa tak klavesnice .)

Manželka je jako doprovod.Prcek má nějaký hnisavý zánět.Tak je tam na pozorování :kuk:

Tak ať se z toho ten malej skaut brzo vylize.

Ondro úpně vobyčejnou , nikdy sem to nějak neřešil... i když sem hrál Americas Army na MČSR tak s obyčejnou geniuskou jak krysa tak klavesnice .)

aha tak to tě asi nezaujme new G19 kláveska co??

Dnešní téma bych nazval jděte už s reklamou do prd..e.

To že zapnu rádio a neslíším skoro nic jiného než reklamy jsem si tak nějak zvyk,ale teď má coca cola,nějakou novou a ta začíná dlouhym tichem a pak hlasitym pípáním,takže vyjedu ráno rozespalej z baráku automaticky zapnu rejdio a ticho najednou píp píp píp tak jsem rychle zkouk budíky a radši zastavil abych se zorientoval a najednou to dopípá a ozve se coca cola bla bla bla,já myslel,že to rejdio vzteky vytrhnu. :076

Ani mi to nic neříííkááá :) Ale pochlubim se vid .) 1. místo na PG challenge v AA .)

Dnešní téma bych nazval jděte už s reklamou do prd..e.

To že zapnu rádio a neslíším skoro nic jiného než reklamy jsem si tak nějak zvyk,ale teď má coca cola,nějakou novou a ta začíná dlouhym tichem a pak hlasitym pípáním,takže vyjedu ráno rozespalej z baráku automaticky zapnu rejdio a ticho najednou píp píp píp tak jsem rychle zkouk budíky a radši zastavil abych se zorientoval a najednou to dopípá a ozve se coca cola bla bla bla,já myslel,že to rejdio vzteky vytrhnu. :076

já už rádio tak 5 let neposlouchám právě z těchto důvodů ;) všude samá reklama a kecy...hudba jde nějak mimo

dejte pokoj , me to vydělává na chleba :)

Ani mi to nic neříííkááá :) Ale pochlubim se vid .) 1. místo na PG challenge v AA .)

myslíš MoH: AA??

myslíš MoH: AA??

nene Americas Army ... :)

tak jsem už po obědě ;)

Já taky,po promlsanym víkendu jsem si chtěl dát něco méně kalorickyho tak jsem šel do špaget po norsku a to se fakt nedalo.Když ze špaget ktery nemusím ještě smrdí rybičky,nemám zrovna dobrej den.

tak špagety s ryybičkama bych si taky asi nedal :smich:

já měl dnes takovej stand.oběd Pórková pol-ta byla moc dobrá a Kuřecí přírodní řízek se šunkou, rýže, obloha to bylo jen dobrý,moc to nepřekvapilo

teď jsem zjistil že v pondělí nejdem do práce :palec2: ....no paráda teda

teď jsem zjistil že v pondělí nejdem do práce :palec2: ....no paráda teda

Jak kdo sice už večer f neděli,ale f po tam ještě budu.

no tak máš alespoň 100% navíc ne?

no jooo von je svátek co ? .)

jj kdyby mě to teď jeden zákazník neřekl tak bych asi došel do hokny lol lol

co to je svátek? :feve:

• Autor

co takhle sv. Václav....

nemachruj a čti pořádně.neptal jsem se jaký ,ale co to je svátek v souvislosti s tím,že dělám v harmonogramu :p

• Autor

aha...no co..máš-li šichtu jdeš na ní ..nemáš - jsi doma :)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.