spineshank Vloženo 21. Září 2009 Sdílet Vloženo 21. Září 2009 Jirko,co používáš za hlodavce na hraní?popř.jakou klávesku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 21. Září 2009 Sdílet Vloženo 21. Září 2009 Ondro úpně vobyčejnou , nikdy sem to nějak neřešil... i když sem hrál Americas Army na MČSR tak s obyčejnou geniuskou jak krysa tak klavesnice .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 21. Září 2009 Sdílet Vloženo 21. Září 2009 Pro sběratele http://www.logbal.cz/hracky/vyrobky/8590756389693/ pokud scháníte OII. Pitrys doufám,že nic vážnyho.Jo a starej se o toho staršiho prcka pořádně abys až se máma vrátí zpět nedostals k obědu držkovou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrys76 Vloženo 21. Září 2009 Sdílet Vloženo 21. Září 2009 Manželka je jako doprovod.Prcek má nějaký hnisavý zánět.Tak je tam na pozorování Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 21. Září 2009 Sdílet Vloženo 21. Září 2009 Tak ať se z toho ten malej skaut brzo vylize. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 21. Září 2009 Sdílet Vloženo 21. Září 2009 Ondro úpně vobyčejnou , nikdy sem to nějak neřešil... i když sem hrál Americas Army na MČSR tak s obyčejnou geniuskou jak krysa tak klavesnice .) aha tak to tě asi nezaujme new G19 kláveska co?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 21. Září 2009 Sdílet Vloženo 21. Září 2009 Dnešní téma bych nazval jděte už s reklamou do prd..e. To že zapnu rádio a neslíším skoro nic jiného než reklamy jsem si tak nějak zvyk,ale teď má coca cola,nějakou novou a ta začíná dlouhym tichem a pak hlasitym pípáním,takže vyjedu ráno rozespalej z baráku automaticky zapnu rejdio a ticho najednou píp píp píp tak jsem rychle zkouk budíky a radši zastavil abych se zorientoval a najednou to dopípá a ozve se coca cola bla bla bla,já myslel,že to rejdio vzteky vytrhnu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 21. Září 2009 Sdílet Vloženo 21. Září 2009 Ani mi to nic neříííkááá Ale pochlubim se vid .) 1. místo na PG challenge v AA .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 21. Září 2009 Sdílet Vloženo 21. Září 2009 Dnešní téma bych nazval jděte už s reklamou do prd..e.To že zapnu rádio a neslíším skoro nic jiného než reklamy jsem si tak nějak zvyk,ale teď má coca cola,nějakou novou a ta začíná dlouhym tichem a pak hlasitym pípáním,takže vyjedu ráno rozespalej z baráku automaticky zapnu rejdio a ticho najednou píp píp píp tak jsem rychle zkouk budíky a radši zastavil abych se zorientoval a najednou to dopípá a ozve se coca cola bla bla bla,já myslel,že to rejdio vzteky vytrhnu. já už rádio tak 5 let neposlouchám právě z těchto důvodů všude samá reklama a kecy...hudba jde nějak mimo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 21. Září 2009 Sdílet Vloženo 21. Září 2009 dejte pokoj , me to vydělává na chleba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 21. Září 2009 Sdílet Vloženo 21. Září 2009 Ani mi to nic neříííkááá Ale pochlubim se vid .) 1. místo na PG challenge v AA .) myslíš MoH: AA?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 21. Září 2009 Sdílet Vloženo 21. Září 2009 myslíš MoH: AA?? nene Americas Army ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 21. Září 2009 Sdílet Vloženo 21. Září 2009 tak jsem už po obědě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 21. Září 2009 Sdílet Vloženo 21. Září 2009 Já taky,po promlsanym víkendu jsem si chtěl dát něco méně kalorickyho tak jsem šel do špaget po norsku a to se fakt nedalo.Když ze špaget ktery nemusím ještě smrdí rybičky,nemám zrovna dobrej den. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 21. Září 2009 Sdílet Vloženo 21. Září 2009 tak špagety s ryybičkama bych si taky asi nedal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 21. Září 2009 Sdílet Vloženo 21. Září 2009 já měl dnes takovej stand.oběd Pórková pol-ta byla moc dobrá a Kuřecí přírodní řízek se šunkou, rýže, obloha to bylo jen dobrý,moc to nepřekvapilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 21. Září 2009 Sdílet Vloženo 21. Září 2009 teď jsem zjistil že v pondělí nejdem do práce ....no paráda teda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 21. Září 2009 Sdílet Vloženo 21. Září 2009 teď jsem zjistil že v pondělí nejdem do práce ....no paráda teda Jak kdo sice už večer f neděli,ale f po tam ještě budu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 21. Září 2009 Sdílet Vloženo 21. Září 2009 no tak máš alespoň 100% navíc ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 21. Září 2009 Sdílet Vloženo 21. Září 2009 no jooo von je svátek co ? .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 21. Září 2009 Sdílet Vloženo 21. Září 2009 jj kdyby mě to teď jeden zákazník neřekl tak bych asi došel do hokny lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrys76 Vloženo 21. Září 2009 Sdílet Vloženo 21. Září 2009 co to je svátek? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 21. Září 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Září 2009 co takhle sv. Václav.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrys76 Vloženo 21. Září 2009 Sdílet Vloženo 21. Září 2009 nemachruj a čti pořádně.neptal jsem se jaký ,ale co to je svátek v souvislosti s tím,že dělám v harmonogramu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 21. Září 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Září 2009 aha...no co..máš-li šichtu jdeš na ní ..nemáš - jsi doma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.