Vlasta Vloženo 5. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2009 Poslechni rockzone hrají fakt luxusně Jo teď zrovna hrajou,jak si dal link tak jsem je naladil,ale stejně mám nejradši starou českou klasiku jako je Arakain,Vitacit Citron atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 5. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2009 (editace) Jo teď zrovna hrajou,jak si dal link tak jsem je naladil,ale stejně mám nejradši starou českou klasiku jako je Arakain,Vitacit Citron atd. Starej dobrej Arakain s Brichtakem Tuhle sem byl na Kreysonu s L.Křížkem ... twle šel sem do kolen .. parááááda Editováno: 5. Říjen 2009, autor: Evers Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 5. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2009 Jojo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 5. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2009 Moderatori z Rockzone hlavo !! .) aha,já se už lekl že myslíš někoho odsud :smich: ...tady se taky kluci škádlej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 5. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2009 Loool .)) tohle je klasika Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 5. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2009 Jirko úplně new video ze singlu,jsou tam i cz title Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 5. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2009 Pěěěknééé pěknééé ... jelikož mam 3. narozky .. tak už jsem starou zaukoloval co chci k narozkááám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 5. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2009 Pěěěknééé pěknééé ... jelikož mam 3. narozky .. tak už jsem starou zaukoloval co chci k narozkááám hele já měl v květnu narozky......... :smich: sem nic nedostal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 5. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2009 já si v pátek udělal radost tímto http://www.canon.cz/For_Home/Product_Finde...MP550/index.asp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 5. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2009 hehe .) ondro me je tiskarna na hovno v praci mame na blbnuti toto http://h10010.www1.hp.com/wwpc/cz/cs/sm/WF...=reg_R1002_CZCS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 5. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2009 nj mít to taky v práci tak ji nekupuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 5. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2009 tjn ... domu sem si koupil cernobilou laserovku na obcasny tisknuti toho nejnutnejsiho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 5. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2009 no právě v práci mám jen čb a sem tam potřebuju třebas obal na dvd atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 5. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2009 tiskni to CB a nebud zhejckanej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 5. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2009 ee když to dáš na slušnější foto papír tak je to pecka ,včera jsem 3 obaly zkoušel a fakt bomba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 5. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2009 tiskni to CB a nebud zhejckanej a pak to fixou dovybarvit co?? :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Riper Vloženo 5. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2009 Nazdar pařani Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 5. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2009 Zduř ( to není reklama na Arginmax ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Riper Vloženo 5. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2009 ??? koukal sem tady na forku je někde téma pařičů her a sem guma a ted nevim kde to bylo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 5. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2009 zdar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 5. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2009 nech bejt .) beztak o tom vedi urcite kulovy ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 5. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2009 ???koukal sem tady na forku je někde téma pařičů her a sem guma a ted nevim kde to bylo se zeptej Marka,on je tady nejvíc závislej na hrách :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Riper Vloženo 5. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2009 a ja myslel že na jídle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 5. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2009 nech bejt .) beztak o tom vedi urcite kulovy ) určo paří Snake online :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 5. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2009 ???koukal sem tady na forku je někde téma pařičů her a sem guma a ted nevim kde to bylo a co ty hraješ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.