Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
hehe ... to se to tu rozjizdi ... no tak panove ja se poroucim .. tahnu dom :) Ondro , kdyz se povede tak veceer !!! :)

jj uvidíme,já taky na 100% nevím jestli dnes budu mít čas,ale dám ti na icq tu ÏP ať to můžes prubnout kdyžtak ;)

Vloženo
Porsche 911 Carrera 4S Cabriolet

Porsche 911 GT3 RS

Porsche Panamera Turbo

Porsche Cayenne Turbo S

Ale stacil by bohate zakladni model rady 911 :)

hmm tak to je slušný...já bych byl skromnej,mě stačí jen jedno a to Porsche 911 GT3 RS :palec2: :palec2:

Vloženo
hmm tak to je slušný...já bych byl skromnej,mě stačí jen jedno a to Porsche 911 GT3 RS :palec2: :palec2:

No ja jen kdyz uz jsme byli u toho haremu, jinak jak jsem psal zakladni model 911 by bohate stacil :)

Vloženo
Zdarec po ránu,témana na dnešní den,budem panikařit z prvního sněhu nebo se na přezování ještě vys..em. :t

paniku dělají jen v TV.....není to celorepublikový ale jen lokální s tím sněhem.....příští týden už bude zase líp :) ....

Vloženo
Dobre rano :)

No pocasi fakt hnus vcera jsem jel domu a 5,5C a dneska rano taky :(

Ale musi to vydrzet do skodahome srazu pak je to uz jedno :)

budeš machrovat s ALU jo :)

Vloženo
tak třeba to bude dobrej adrenalin na těch letních :smich:

To by mohli zaradit do toho adrenali programu ve špindlu vid :smich: no uvidime co a jak mozna tento vikend ze zajedu ale prezouvat nehodlam :)

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...