kibi Vloženo 19. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2009 zdravíčko ve spolek koukám že je tu stará garda, tak to nemůžu chybět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 19. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2009 zdravíčko ve spolek koukám že je tu stará garda, tak to nemůžu chybět Kde jsou ty časy vid? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 19. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2009 Romane v tahu...jak se to rozdělilo, tak sem půlka lidí chodí zřídka nebo vůbec a to supr tlachání je v nenávratnu pak se Marek nudí a...vidíš jak rejpe ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 19. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. Říjen 2009 hele strážníku...neser.....nebo ještě dostaneš k rýmě teplotku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 19. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. Říjen 2009 Děláš moderátora či co? ne, ale založil jsem si tuhle hospůdku.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 19. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2009 ne, ale založil jsem si tuhle hospůdku.... Woe raději mi řekni co máš k jidlu? Mám šílenej hlad! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 19. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2009 hele strážníku...neser.....nebo ještě dostaneš k rýmě teplotku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 19. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. Říjen 2009 Woe raději mi řekni co máš k jidlu? Mám šílenej hlad! spoustu zeleniny a pak opečený párky....a pak spoustu ovoce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 19. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2009 hele strážníku...neser.....nebo ještě dostaneš k rýmě teplotku... ty hajzle, přeješ kamarádům pěkný věci - počkej, až budem mít rande tak na tebe prsknu (milióny přátelských bakterií ) jináč Jeník dlabe ryzoto s kousky kuřecích prsíček aneb držme se hesla "rychle-levně-chutně" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 19. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. Říjen 2009 rizoto bylo k obědu...s okurčičkou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 19. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2009 ty si pěknej opičák...já ho kuchtil k obědu a dojídal k večeři - a bez okurčičky to není pravý rizoto holt gurmáni se poznaj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 19. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. Říjen 2009 tak herečka vařila... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 19. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2009 prd herečka....sám si vařim sám si peru, že se na to..... čoveče a už se zas ozývá hlas bezednýho - jde se brakovat špajska Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 19. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2009 když jsem u starý gardy, budete někdo z Vás stařečků o víkendu v Chabrech? :-)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 19. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. Říjen 2009 já mám na vaření herečku....ty jsi sám vaříš a i .......víš co viď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 19. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. Říjen 2009 Já do Chaber nejedu.....a KIBI pokud nebude úplně mrtvej tak jede,..... viď Jendo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 19. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2009 Marek: vole Standa: sice jsem nachcípanej ale rozhodně do Chaber dorazím, jen ještě přemýšlím jestli tam budu spát, nebo na večír alou dom...ty tam jedeš v pátek nebo až sobotu?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 19. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. Říjen 2009 ale no tak jeníčku...mluví z Tebe asi ta rýmička ..viď..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 19. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2009 já se tam asi pojedu podívat v pátek odpoledne, pak pojedu dom, protože musím v sobotu do práce a pak bych kolem 15 zase přijel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 19. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2009 ne, ta ze mne teče...nemluvý ale hezky mi říkáš Marečku - máš u mne malý bezvýznamný plus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 19. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2009 já se tam asi pojedu podívat v pátek odpoledne, pak pojedu dom, protože musím v sobotu do práce a pak bych kolem 15 zase přijel tak to se stopro uvidíme a pokecáme má být i celkem teplo, tak snad nebudem mít červený nosy a chrchlat na sebe bacili (teda já budu:D) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 19. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2009 to bych rád, aspoň budu moct okoukat tvoje vychytávky a pořídit něco Rozárce tak já se z toho nedávno dostal, tak bych si nerad něco z chomutova přivezl domu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 19. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2009 to zní jako kdybys mi na sraze chtěl něco odmontit nebj, já už jen dochrchlávám, bacili snad nešířím...asi vezmu roušku, nebo plynovou masku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 19. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2009 máš tam snad něco takovýho??? tak to ti povím po víkendu, jestli jsi nešířil bacily Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 19. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2009 něco by se i našlo povědět mi to můžeš, ale nevracet - je to darem a dary se nevrací Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.