Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)
Asi tak :) vem si hlavne ze ty devil eyes bude mit kazdy na vsem stejne jak je to s angelama :)

jj, já jsem dřív AE chtěl, ale má je každej a teď už bych volil kvalitu v podobě xenů

Editováno: , autor: baris
Vloženo
jj, já jsem dřív AE chtěl, ale má je každej a teď už bych volil kvalitu v podobě xenů

koukám že se začínáš učit vávro ... já je nikdy nechtěl... origo jsou origo.. podívej se na můj avatar jak to čumáču sluší

Vloženo

ahoj dal bych si jednu studenou desitku diky :smich: k veci devily jsem zavrhl koupil to znamej a od ty doby na to nadava a uz je prodava :feve: rikal nahovno provedeni! takze pujdu zrejme taky do xenonu, uz je shanim naky bazar, kdyby nekdo vedel dejte mi vedet :-D platimhotove a dojedu skoro kamkoliv lol jinak super forum, musim pochvalit a jsem moc rad ze jsem clenem. Uz moji Fabinku zlepsuju v ruznych vecech podle fora.. prostě špica :palec2:

Vloženo

Baris koukam a netrpelive vyhlizim az se nejaky objevi, ale porad nic. :help: nj ale kdo si pocka ten se docka. tedka zarizuju hudbu radio atd. samozrejme podle tohoto skveleho fora ;)

Vloženo

hehe :smich: diky jj auticko mam od 10.10.09 :-) super kara nedam na ni dopustit predtim sem mel taky skodovku, ale Felicii , avsak na toto skvele forum jsem narazil az ted, koukam podle avataru mas taky pekny zihadlo docela veliky :smich::smich:;)

Vloženo

Když dám na normalní nesníženou FI kolečka z FRS,jak bude autí vysoko a jak to vypadá s dírou v nadkolí,teď mám 185/60/14 a jsem spokojenej oproti 165/70/14 je autí celkově níž k zemi.Ty bílý kolečka z FRS co jsou v bazaru mi nějak nedaj spát.

Bude to nevzhledná koza nebo nee.

Vloženo

baris: diky , bohuzel nejsou tam zadny tedka jestli jsem spatne nehledal. ale nevadí, počkam si.. nekdo koupi angely nebo devily a nabidne xenony, ikdyz by to byl blazen prejit z xenonu :D

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...