Prosinec 2, 200915 r Autor Tak ucho poslouchej: doma pohoda...v práci klídek....dokonce budou i vánoční odměny......auto slouží dobře......jen tady mě občas sem tam někdo na*ere.......takže vlastně celkově pohoda...
Prosinec 3, 200915 r tak co díval ses po nějakým ntb na MW2?? Upraveno Prosinec 3, 200915 r od spineshank
Prosinec 3, 200915 r dobre ranko vospolok trojky hento, to neeee. byvala frajerka mala trojky to bolo potesenie stale som mal ruku v jej vystrihu
Prosinec 3, 200915 r Nazdar Ondro kde si byl ? Nasral si me ) Ohledne teh koz ( nezkresluje nahotou to veledilo trochu ?? - hnus jako svina ) )
Prosinec 3, 200915 r Nazdárek hospodo,tak po třech volnych dnech opět v rachotě,začínám první z 5ti dvanáctek tak se mně jen tak nezbavíte ZDAAAAAAAAAAR
Prosinec 3, 200915 r shit :076 :076 sefka pride o tyzden skor z thajska...uz zajtra....mala az buduci piatok.....
Prosinec 3, 200915 r dobre ranko vospolok trojky hento, to neeee. byvala frajerka mala trojky to bolo potesenie stale som mal ruku v jej vystrihu nějaký foto nás potěší
Prosinec 3, 200915 r Nazdar Ondro kde si byl ? Nasral si me ) Ohledne teh koz ( nezkresluje nahotou to veledilo trochu ?? - hnus jako svina ) ) čauec já kde jsem včera byl???já hrál do 0,30hod dokonce jsem ti posílal pozvánku okolo 21hod.
Prosinec 3, 200915 r shit :076 :076 sefka pride o tyzden skor z thajska...uz zajtra....mala az buduci piatok..... no jsem zvědavej jestli ti doveze ten dáreček
Prosinec 3, 200915 r Autor Tak se přiznejte kdo z Vás si zde na mě stěžoval , že ho prudím a furt se do něj navážím.........sraby...to musíte řešit přes Standu????? Upraveno Prosinec 3, 200915 r od Marek
Prosinec 3, 200915 r Autor JINAK UŽ JMÉNO...NICK STĚŽOVATELE ZNÁM......nechám mu čas mi napsat SZ s vysvětlením......pokud nenapíše..zveřejním ho....
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.