Vlasta Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 Joo obydek se blíží,dnes to bude holandsky řízek s bramburem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 3. Prosinec 2009 Autor Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 http://zpravy.idnes.cz/poznavaci-znacky-bu...0912_domaci_ban Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 nj, to dělaj ty pražáci, už ani značky jim nestačej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 To, že se budou delší značky hůř pamatovat, podle dopravního odborníka Jaroslava Hořína příliš nevadí. "Dnes je důležité hlavně to, aby značku přečetly radary," sdělil deníku Hořín. To ale zrovna nás moc netěší ole. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 brý den hoj kočko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 že by nějaký thajky? jj co jinýho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 Tak se přiznejte kdo z Vás si zde na mě stěžoval , že ho prudím a furt se do něj navážím.........sraby...to musíte řešit přes Standu????? :_icon_smich2: si na tebe někdo stěžoval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 jj co jinýho hmm pěknej dáreček z cesty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 tak se tu zatím mějte, pomalu se přesunu na oběd, dnes mám nějakej hlad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 :smich: prave sme v robote s kolegovcami vyrobili postovu schranku zo starej lekarnicky to viete kriza, setrime kde sa da Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 nějaký foto nás potěší mam nejake fotky:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 no jsem zvědavej jestli ti doveze ten dáreček no sak zajtra sa uvidi, a nech si ma nepraje ked ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 mam nejake fotky:D tak nějakou nahoď,určo nás to všechny moc potěší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 :smich: prave sme v robote s kolegovcami vyrobili postovu schranku zo starej lekarnicky to viete kriza, setrime kde sa da made in PAt a Mat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 nahodou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 no okolo 21 sem to balil zacal blbnout stream a neslo pustit hru tak sem sel koukat na telku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 no okolo 21 sem to balil zacal blbnout stream a neslo pustit hru tak sem sel koukat na telku no jak jsem ti poslal tu pozvanku a tys nešel tak sem se díval a byls neaktivní cca5minut...já dříve přijít nemohl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 jdu na oběd a Davide zatím sem hoď nějaký foto ať se mám po o na co těšit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 To je den )) Práce jak na kostele .)) Asi se na to vyseru, reknu sefovi ze at mi ubere praci ze nestiham Skodahome Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 JINAK UŽ JMÉNO...NICK STĚŽOVATELE ZNÁM......nechám mu čas mi napsat SZ s vysvětlením......pokud nenapíše..zveřejním ho.... já se klidně zveřejním sama...tvoje věčný narážky na mě,že tu nemám co dělat at si táhnu na OC už mi dost vadili..tak sem se standise optala na pár věcí..chodit si můžu kam chci tak si nech ty trapný narážky at si táhnu na oc jo?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 dobru chut, ja mam dnes konecne nieco normalne a nie bagetu z LIDLU Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 Oooooooooooooooooooooooooooooooo kdo jínemu jámu jámu až se ucho utrhne Maro : neprud Žanet : nebonzovat .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 Ale zase mára na to upozornuje v podpisu Takze je bez viny !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 3. Prosinec 2009 Autor Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 já se klidně zveřejním sama...tvoje věčný narážky na mě,že tu nemám co dělat at si táhnu na OC už mi dost vadili..tak sem se standise optala na pár věcí..chodit si můžu kam chci tak si nech ty trapný narážky at si táhnu na oc jo?? já věděl že jsi to Ty ...dokud jsi se sem zase nanacpala......každej jinej to překousne...ale Ty ne......no ani se nedivím...už jen to co děláš na foru o autech a přitom žádný nemáš......nikdy nanapíšeš nic k věci...jen samý plky... a nemáš ani tolik odvahy napsat přímo mě.....tyhle praktiky jsou možná na OC běžné.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 a tak , jedno varovanie plus minus....je tam toho, vitaj v klube Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.