Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Joo obydek se blíží,dnes to bude holandsky řízek s bramburem.

nj, to dělaj ty pražáci, už ani značky jim nestačej :smich:

To, že se budou delší značky hůř pamatovat, podle dopravního odborníka Jaroslava Hořína příliš nevadí. "Dnes je důležité hlavně to, aby značku přečetly radary," sdělil deníku Hořín.

To ale zrovna nás moc netěší ole. :doh

brý den :palec2:

hoj kočko

že by nějaký thajky? :prc::D

jj co jinýho :prc:

Tak se přiznejte kdo z Vás si zde na mě stěžoval , že ho prudím a furt se do něj navážím.........sraby...to musíte řešit přes Standu?????

:_icon_smich2: :_icon_smich2: si na tebe někdo stěžoval

jj co jinýho :prc:

hmm :palec2: pěknej dáreček z cesty :smich:

tak se tu zatím mějte, pomalu se přesunu na oběd, dnes mám nějakej hlad :help:

:smich: :smich: :smich:

prave sme v robote s kolegovcami vyrobili postovu schranku zo starej lekarnicky :D to viete kriza, setrime kde sa da :D

post-39410-1259837274_thumb.jpg

nějaký foto nás potěší ;)

mam nejake fotky:D

no jsem zvědavej jestli ti doveze ten dáreček :prc::smich:

no sak zajtra sa uvidi, a nech si ma nepraje ked ne :D

mam nejake fotky:D

tak nějakou nahoď,určo nás to všechny moc potěší :palec2:

:smich: :smich: :smich:

prave sme v robote s kolegovcami vyrobili postovu schranku zo starej lekarnicky :D to viete kriza, setrime kde sa da :D

made in PAt a Mat :smich:

no okolo 21 sem to balil zacal blbnout stream a neslo pustit hru tak sem sel koukat na telku :)

no okolo 21 sem to balil zacal blbnout stream a neslo pustit hru tak sem sel koukat na telku :)

no jak jsem ti poslal tu pozvanku a tys nešel tak sem se díval a byls neaktivní cca5minut...já dříve přijít nemohl

jdu na oběd a Davide zatím sem hoď nějaký foto ať se mám po o na co těšit :clap:kol1

To je den :))) Práce jak na kostele .)) Asi se na to vyseru, reknu sefovi ze at mi ubere praci ze nestiham Skodahome :)

JINAK UŽ JMÉNO...NICK STĚŽOVATELE ZNÁM......nechám mu čas mi napsat SZ s vysvětlením......pokud nenapíše..zveřejním ho....

já se klidně zveřejním sama...tvoje věčný narážky na mě,že tu nemám co dělat at si táhnu na OC už mi dost vadili..tak sem se standise optala na pár věcí..chodit si můžu kam chci tak si nech ty trapný narážky at si táhnu na oc jo?? :aggressive:

dobru chut, ja mam dnes konecne nieco normalne a nie bagetu z LIDLU :D

Oooooooooooooooooooooooooooooooo kdo jínemu jámu jámu až se ucho utrhne :) Maro : neprud Žanet : nebonzovat .)

Ale zase mára na to upozornuje v podpisu :) Takze je bez viny !!! lol

• Autor
já se klidně zveřejním sama...tvoje věčný narážky na mě,že tu nemám co dělat at si táhnu na OC už mi dost vadili..tak sem se standise optala na pár věcí..chodit si můžu kam chci tak si nech ty trapný narážky at si táhnu na oc jo?? :aggressive:

já věděl že jsi to Ty :aggressive: ...dokud jsi se sem zase nanacpala......každej jinej to překousne...ale Ty ne......no ani se nedivím...už jen to co děláš na foru o autech a přitom žádný nemáš......nikdy nanapíšeš nic k věci...jen samý plky...

a nemáš ani tolik odvahy napsat přímo mě.....tyhle praktiky jsou možná na OC běžné....

a tak , jedno varovanie plus minus....je tam toho, vitaj v klube :D

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.