Prosinec 3, 200915 r som v praci a som tak strasne najedeny ze nevladzem nic, cize ked pridem domov mozno ju sem dam
Prosinec 3, 200915 r dneska byl čaj?? ..co bylo dobrýho Ondro? Žany měl jsem hraškovou polívku a vepř.rizoto.... miluji rizoto
Prosinec 3, 200915 r sak ale nemozem ich tu tak zverejnit tak kdyžtak mě na mail spineshank@seznam.cz
Prosinec 3, 200915 r no ja neviem neviem, dam to sem a o tyzden bude jej fotka na top 1 stahovanych erotickych obrazkov nic jim sem nedávej,je to tu samej prasák jen mě na mail
Prosinec 3, 200915 r kua... ja mam vecer zkousku ) zas uvidim prd hmm tak dneska teda nic......budu jich muset sejmout víc i za tebe
Prosinec 3, 200915 r kua, mne je zle.......som sa strasne najdedol raz za cas nemam bagetu a takto to dopadne som mal fazulovu omacku......vecer mam jakuzi...kto sa prida?
Prosinec 3, 200915 r a co my ostatníííí? vám ostatním to tady pak písmenkama krásně popíšu jak to vypadá na té fotce,ale neukážu Upraveno Prosinec 3, 200915 r od spineshank
Prosinec 3, 200915 r kua, mne je zle.......som sa strasne najdedol raz za cas nemam bagetu a takto to dopadne som mal fazulovu omacku......vecer mam jakuzi...kto sa prida? nesmíš pořád jíst ty bagety
Prosinec 3, 200915 r kua, mne je zle.......som sa strasne najdedol raz za cas nemam bagetu a takto to dopadne som mal fazulovu omacku......vecer mam jakuzi...kto sa prida? asi máš bagetovej syndrom..jak si ji nedáš tak je ti blbě
Prosinec 3, 200915 r vám ostatním to tady pak písmenkama krásně popíšu jak to vypadá na té fotce,ale neukážu ty si tedá
Prosinec 3, 200915 r asi máš bagetovej syndrom..jak si ji nedáš tak je ti blbě ze by? idem si kupit bagetu??? bude mi lepsie?
Prosinec 3, 200915 r jaaaaj ludia, zacinam sa nudit , aj tu to nejak upada... tak na napadlo , co keby sme dali dokopy nejaku chatu na vikend a nejaky sukromny zraz spravili?? bo ma uz jebne z toho stereotypu furt doma cez vikend..
Prosinec 3, 200915 r Pokud je v SR fazulová omáčka jako v ČR fazolová tak se nedivim,že je Ti zle,mě by bylo už při přečtení názvu a ani bych do jídelny chodit nemusel.Budeš si muset dát páč se jinak se nafoukneš a pose...
Prosinec 3, 200915 r jaaaaj ludia, zacinam sa nudit , aj tu to nejak upada...tak na napadlo , co keby sme dali dokopy nejaku chatu na vikend a nejaky sukromny zraz spravili?? bo ma uz jebne z toho stereotypu furt doma cez vikend.. o tom už jsme tu přemýšleli, udělat sraz hospody, ale moc daleko jsme se nedostali
Prosinec 3, 200915 r Pokud je v SR fazulová omáčka jako v ČR fazolová tak se nedivim,že je Ti zle,mě by bylo už při přečtení názvu a ani bych do jídelny chodit nemusel.Budeš si muset dát páč se jinak se nafoukneš a pose... :smich: :smich: tak to bola domaca od mamicky
Prosinec 3, 200915 r o tom už jsme tu přemýšleli, udělat sraz hospody, ale moc daleko jsme se nedostali aha, hmmm, skoda...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.