Prosinec 4, 200915 r jaaaaaj spat sa mi chce a to sa musim este dnes trepat po slovensku sluzobne, o pol 4 mam byt 70km od bratislavy, a robim do 4, jaaaaaaaaaaj boze!!!
Prosinec 4, 200915 r Davidenqo- jo jo tento pátek zdá se mi poněkud pracovní. Upraveno Prosinec 4, 200915 r od Vlasta
Prosinec 4, 200915 r jaaaaaj spat sa mi chce a to sa musim este dnes trepat po slovensku sluzobne, o pol 4 mam byt 70km od bratislavy, a robim do 4, jaaaaaaaaaaj boze!!! co ta fotečka?? nic nedošlo
Prosinec 4, 200915 r nazdár lidi Jirko ten škrábanec je "pěknej" ten dotyčnej by si zasloužil tě pic ty milovníku
Prosinec 4, 200915 r som tu vcera vecer pisal ze ked budete dobri tak na vianoce sa dockate a co takhle nějakej předvánočná bonus?
Prosinec 4, 200915 r som tu vcera vecer pisal ze ked budete dobri tak na vianoce sa dockate no tos psal tady všem,to je jasný,ale pro mě to mělo být extra
Prosinec 4, 200915 r Autor dá si někdo kávu se mnou,mám nějakou chuť po obědě na ni bez mlíka a hodně cukru Upraveno Prosinec 4, 200915 r od Marek
Prosinec 4, 200915 r to davidenqo a ne davidengo boze si vynechal prvu triedu na zkladnej skole? Máš to opraveny prde.
Prosinec 4, 200915 r jak bonus co bonus , dam vam ako bonus jeden vtip Ve tři hodiny v noci se ona potichoučku vkradla do sousední místnosti. Kladivem rozbila 19-palcový monitor, CéDéčka polila lepidlem, ˝bednu˝ počítače vyhodila oknem a tiskárnu utopila ve vaně. Potom se vrátila do ložnice, do teplé postele a přitiskla se s láskou k boku svého nic netušícího spícího manžela, o kterém byla přesvědčená, že už teď veškerý volný čas bude věnovat jejich lásce. ... do konce života jí zbývaly ještě čtyři hodiny...
Prosinec 4, 200915 r Libore ahooj už se ti stýskalo?? ahoj Žanet, no jasně, jsme ráno ani nemohl dospat (kecám, spíš jsem se nemohl vykopat z postele ) Jinak se těším na zítřek
Prosinec 4, 200915 r jak bonus co bonus , dam vam ako bonus jeden vtip Ve tři hodiny v noci se ona potichoučku vkradla do sousední místnosti. Kladivem rozbila 19-palcový monitor, CéDéčka polila lepidlem, ˝bednu˝ počítače vyhodila oknem a tiskárnu utopila ve vaně. Potom se vrátila do ložnice, do teplé postele a přitiskla se s láskou k boku svého nic netušícího spícího manžela, o kterém byla přesvědčená, že už teď veškerý volný čas bude věnovat jejich lásce. ... do konce života jí zbývaly ještě čtyři hodiny... Ondro, vem si z tohohle případu ponaučení
Prosinec 4, 200915 r dá si někdo kávu se mnou,mám nějakou chuť po obědě na ni Kávičku ne,ale postav vodu na zelenej čajík.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.