Evers Vloženo 4. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2009 boeing 747 :smich: :smich: :smich: jasně .. vždyť má kombíka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 4. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2009 jaaaaaj spat sa mi chce a to sa musim este dnes trepat po slovensku sluzobne, o pol 4 mam byt 70km od bratislavy, a robim do 4, jaaaaaaaaaaj boze!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 4. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2009 prestan si stezovat. .... tak halt to trochu vohulis no .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 4. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2009 páán je klassik a hlavně po ránu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 4. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2009 (editace) Davidenqo- jo jo tento pátek zdá se mi poněkud pracovní. Editováno: 4. Prosinec 2009, autor: Vlasta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 4. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2009 to davidenqo a ne davidengo boze si vynechal prvu triedu na zkladnej skole? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 4. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2009 nazdár lidi Jirko ten škrábanec je "pěknej" ten dotyčnej by si zasloužil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 4. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2009 dame mu deku ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 4. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2009 jaaaaaj spat sa mi chce a to sa musim este dnes trepat po slovensku sluzobne, o pol 4 mam byt 70km od bratislavy, a robim do 4, jaaaaaaaaaaj boze!!! co ta fotečka?? nic nedošlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 4. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2009 nazdár lidi Jirko ten škrábanec je "pěknej" ten dotyčnej by si zasloužil tě pic ty milovníku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 4. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2009 som tu vcera vecer pisal ze ked budete dobri tak na vianoce sa dockate Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 4. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2009 tě pic ty milovníku já tě nechtěl podvádět, promiň mi to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 4. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2009 som tu vcera vecer pisal ze ked budete dobri tak na vianoce sa dockate a co takhle nějakej předvánočná bonus? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 4. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2009 som tu vcera vecer pisal ze ked budete dobri tak na vianoce sa dockate no tos psal tady všem,to je jasný,ale pro mě to mělo být extra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 4. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2009 dá si někdo kávu se mnou,mám nějakou chuť po obědě na ni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 4. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2009 Libore ahooj už se ti stýskalo?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 4. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2009 dá si někdo kávu se mnou,mám nějakou chuť po obědě na ni já bych si jednu dal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 4. Prosinec 2009 Autor Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2009 (editace) dá si někdo kávu se mnou,mám nějakou chuť po obědě na ni bez mlíka a hodně cukru Editováno: 4. Prosinec 2009, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 4. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2009 to davidenqo a ne davidengo boze si vynechal prvu triedu na zkladnej skole? Máš to opraveny prde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 4. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2009 jak bonus co bonus , dam vam ako bonus jeden vtip Ve tři hodiny v noci se ona potichoučku vkradla do sousední místnosti. Kladivem rozbila 19-palcový monitor, CéDéčka polila lepidlem, ˝bednu˝ počítače vyhodila oknem a tiskárnu utopila ve vaně. Potom se vrátila do ložnice, do teplé postele a přitiskla se s láskou k boku svého nic netušícího spícího manžela, o kterém byla přesvědčená, že už teď veškerý volný čas bude věnovat jejich lásce. ... do konce života jí zbývaly ještě čtyři hodiny... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 4. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2009 dá si někdo kávu se mnou,mám nějakou chuť po obědě na ni síím,se smetanou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 4. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2009 Libore ahooj už se ti stýskalo?? ahoj Žanet, no jasně, jsme ráno ani nemohl dospat (kecám, spíš jsem se nemohl vykopat z postele ) Jinak se těším na zítřek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 4. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2009 síím,se smetanou aby si to Ondra nevyložil nějak jinak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 4. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2009 jak bonus co bonus , dam vam ako bonus jeden vtip Ve tři hodiny v noci se ona potichoučku vkradla do sousední místnosti. Kladivem rozbila 19-palcový monitor, CéDéčka polila lepidlem, ˝bednu˝ počítače vyhodila oknem a tiskárnu utopila ve vaně. Potom se vrátila do ložnice, do teplé postele a přitiskla se s láskou k boku svého nic netušícího spícího manžela, o kterém byla přesvědčená, že už teď veškerý volný čas bude věnovat jejich lásce. ... do konce života jí zbývaly ještě čtyři hodiny... Ondro, vem si z tohohle případu ponaučení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 4. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2009 dá si někdo kávu se mnou,mám nějakou chuť po obědě na ni Kávičku ne,ale postav vodu na zelenej čajík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.