baris Vloženo 12. leden 2010 Sdílet Vloženo 12. leden 2010 Tak co uz jsi doboboval nemám boby s volantem a na normálních to není ono Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 12. leden 2010 Sdílet Vloženo 12. leden 2010 Kua uplně sem si představil to děcko v tý kleci ))) Jak to mastí dolu po svahu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 12. leden 2010 Sdílet Vloženo 12. leden 2010 Teď mě tak napadlo co je s tím Markem? (néé že by se mi po něm stejskalo ) Ale už se tu dlouho neukázal? Jste ho nasrali s těma hrama Ondro a Jirko a teď určitě trénuje, aby vás mohl sejmout :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 12. leden 2010 Sdílet Vloženo 12. leden 2010 Kua uplně sem si představil to děcko v tý kleci ))) Jak to mastí dolu po svahu zvrácený představy lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 12. leden 2010 Sdílet Vloženo 12. leden 2010 Občas tu je vidět ... jak tu šmíruje asi je mu smutno , ale blbý přilést zpátky )) Nebo mu to jeho cvokar zakázal sem chodit ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 12. leden 2010 Sdílet Vloženo 12. leden 2010 nemám boby s volantem a na normálních to není ono ale lepsi nze lopata vid Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 12. leden 2010 Sdílet Vloženo 12. leden 2010 Kua uplně sem si představil to děcko v tý kleci ))) Jak to mastí dolu po svahu takovy maly Kresta na tech bobech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 12. leden 2010 Sdílet Vloženo 12. leden 2010 Občas tu je vidět ... jak tu šmíruje asi je mu smutno , ale blbý přilést zpátky )) Nebo mu to jeho cvokar zakázal sem chodit ) Ted koho myslis? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 12. leden 2010 Sdílet Vloženo 12. leden 2010 Občas tu je vidět ... jak tu šmíruje asi je mu smutno , ale blbý přilést zpátky )) Nebo mu to jeho cvokar zakázal sem chodit ) :smich: nakukuje jo? Tak to jo, já myslel, že sem vubec nechodí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 12. leden 2010 Sdílet Vloženo 12. leden 2010 a porad nevim o koho jde lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 12. leden 2010 Sdílet Vloženo 12. leden 2010 ale lepsi nze lopata vid náhodou igelitovej pytel a ledovej kopec a to pak pěkně sviští, že ani nevidíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 12. leden 2010 Sdílet Vloženo 12. leden 2010 Akorat si pak tejden nesedneš Tome : Všech zmrďochů pantááátu ( Máru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 12. leden 2010 Sdílet Vloženo 12. leden 2010 a porad nevim o koho jde lol jde o pana vrchního s FULL :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 12. leden 2010 Sdílet Vloženo 12. leden 2010 Akorat si pak tejden nesedneš Tak když se pak dole obmotáš kolem stromu, tak ne no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 12. leden 2010 Sdílet Vloženo 12. leden 2010 náhodou igelitovej pytel a ledovej kopec a to pak pěkně sviští, že ani nevidíš To je pak zadek jak po nakopani ale taky bych zasel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 12. leden 2010 Sdílet Vloženo 12. leden 2010 Akorat si pak tejden nesedneš Tome : Všech zmrďochů pantááátu ( Máru A proc by sem nechodil? Jinak jsem s nim v kontaktu kazdy den na icq Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 12. leden 2010 Sdílet Vloženo 12. leden 2010 jde o pana vrchního s FULL :smich: Aha me to nejak hned nedoslo myslel jsem nekoho jineho, ale dyt Mara sem chodi porad ne? ja jsem ted trosku zanedbaval ale bylo moc prace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 12. leden 2010 Sdílet Vloženo 12. leden 2010 A proc by sem nechodil? Jinak jsem s nim v kontaktu kazdy den na icq no nechodí sem, naposledy tu byl, když se tu kluci bavili o hrách, od tý doby sem ho tu neviděl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 12. leden 2010 Sdílet Vloženo 12. leden 2010 A proc by sem nechodil? Jinak jsem s nim v kontaktu kazdy den na icq áááááááááá soukromííííciiiii Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 12. leden 2010 Sdílet Vloženo 12. leden 2010 JJ to mi neco psal ze zas je tady gamblersky krouzek ale tak to snad jen kvuli tomu neprestane Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 12. leden 2010 Sdílet Vloženo 12. leden 2010 No tak jeste se hezky vyprazdnit a za 15minut pomazu na florbal , ale venku je docela jeste videt bude pul 5 a jeste trosku svetlo to pred vancoemi 4 hodiny tma jak v pytli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 12. leden 2010 Sdílet Vloženo 12. leden 2010 áááááááááá soukromííííciiiii Ale tak Jirko dyt jsem tady taky jinak soukromnici to nevim ale je pravda ze tento tyden jsem ho tady jeste nevidel se zitra hned zeptam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 12. leden 2010 Sdílet Vloženo 12. leden 2010 No tak jeste se hezky vyprazdnit a za 15minut pomazu na florbal , ale venku je docela jeste videt bude pul 5 a jeste trosku svetlo to pred vancoemi 4 hodiny tma jak v pytli florbal bych si taky dal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 12. leden 2010 Sdílet Vloženo 12. leden 2010 Tak takhle vypadaj ty střiboďákem,ale přiznávám,že ho použivá pouze když jsem v tahu když jede z kopce tak ho rozepínáme aby se nepomlátila. obr2-něco pro Barise Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 12. leden 2010 Sdílet Vloženo 12. leden 2010 (editace) Tome : O tom sraníííí jsme to snad vedět nemuseli ne ? Editováno: 12. leden 2010, autor: Evers Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.