Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

A tak na jaky bys jel?ze by se udelal sraz hospody treba jenom?

jo to asi jo....Ondra, Jirka , Tomas, Já...Vlasta.....Dejv /ten asi ne_icon_smich.gif / Standis...... Libor

Editováno: , autor: Marek
Vloženo

mažu domu na kotletky..........čus....už jsem tu byl moc dlouho-v práci...a to jsem si ještě stihnul auto umejt, sice jen WAPkou...ale to stačí....já vím, to je morálka..no co naděláš... :)

Vloženo

tak ted jsem do sebe dosoukal segoš a vubec nechutnal,berem obědy ze školy a jak pro děti nedělaj ostry jídla tak se seged. vubec nepoved,nepomohla ani roztřesená ruka s pepřem a solí. :feve:

Vloženo

čau homoklády lol

No na SH sraz nejedu Tome, něco mi do toho přišlo, tak jedu k Varům a asi se stavím u Máry :) Takže ten kalendář mi dáš až někdy na severu, teda jestli ještě bude platnej :smich:

A Máro, ty si udělej čas tak nějak v pátek odpoledne :)

Vloženo

jo to asi jo....Ondra, Jirka , Tomas, Já...Vlasta.....Dejv /ten asi ne_icon_smich.gif / Standis...... Libor

Jo, sraz hospody by to chtělo :palec2: jen taková technická, proč jsem psanej až na posledním místě Máro????!!!!!!! lollol

Vloženo

ja by som prisiel na nejaky ten hospoda zraz tak ticho :D a parkovanie nechajte na mna :D

s tim parkováním nevím nevím, lepší bude, když na tebe bude někdo dohlížet :D

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...