Marek Vloženo 26. Červenec 2010 Autor Sdílet Vloženo 26. Červenec 2010 čus lamy...co vy na to:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 26. Červenec 2010 Autor Sdílet Vloženo 26. Červenec 2010 a domlouváte něco za mejma zádama???????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 26. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2010 Čau Máro, kdy si to naměřil? Jakou chatku bys baral a nebo hoď svůj návrh Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 26. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2010 hlavně aby bylo pěkně a teplo,ať to stojí za pořádnou kalbu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 26. Červenec 2010 Autor Sdílet Vloženo 26. Červenec 2010 Čau Máro, kdy si to naměřil? Jakou chatku bys baral a nebo hoď svůj návrh bylo to u nás 12.7..........nevím co zde domlouváte.......takže nevím k čemu se vyjádřit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 26. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2010 a domlouváte něco za mejma zádama???????? tvl Mára,kluci dělejte jako že nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 26. Červenec 2010 Autor Sdílet Vloženo 26. Červenec 2010 díky Ondro....nic jiného jsem ani nečekal.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 26. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2010 (editace) hlavně aby bylo pěkně a teplo,ať to stojí za pořádnou kalbu jasný no, nějaký grilování, pivečko Editováno: 26. Červenec 2010, autor: baris Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 26. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2010 bylo to u nás 12.7..........nevím co zde domlouváte.......takže nevím k čemu se vyjádřit... prohlídni 1-2 stránky dozadu, jsou tam různý návrhy chatek, kde by se dal udělat sraz hospody Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 26. Červenec 2010 Autor Sdílet Vloženo 26. Červenec 2010 moc práce....až bude nějakej konečnej návrh...tak se podívám ....... stejně by jste mě tam nechtěli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 26. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2010 No to se teda fakt takhle dohodnem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 26. Červenec 2010 Autor Sdílet Vloženo 26. Červenec 2010 já Vám do toho nechci kecat.....přispůsobím se....pokud bude donrej termín.....místo....budete mě tam chtít a doma mě pustí .......a když to bude až v září přijedu novou FII FL Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 26. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2010 (editace) No mě je termín celkem jedno, návrhy chatek jsem dal, tak sem zvědavej na ostatní jak se vyjádřej Editováno: 26. Červenec 2010, autor: baris Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 26. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2010 Hele ta s tim kurtem neni zlaaaa ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 26. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2010 Jo, ta vypadá dobře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 26. Červenec 2010 Autor Sdílet Vloženo 26. Červenec 2010 a no co kurt...na parkování????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 26. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2010 Tam jde o to ubytování, je tam pěkný posezení a bazén a Ondra si na tom kurtu může pinkat tenis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 26. Červenec 2010 Autor Sdílet Vloženo 26. Červenec 2010 já myslel na parkování pro DEJVA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 26. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2010 To by pro něj bylo moc malý, on bude parkovat na poli za vesnicí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 26. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2010 Hlavně se taky musíme domluvit jestli z babama(rodinama)nebo bez. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 26. Červenec 2010 Autor Sdílet Vloženo 26. Červenec 2010 Vlasto...bez bab... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 26. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2010 díky Ondro....nic jiného jsem ani nečekal.... jj trošku tě musím poškádlit,ale neboj počítáme s tebou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 26. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2010 (editace) Vlasto, tak mě je to jako jedno, ale to by se zas musela hledat rozsáhlejší chata Editováno: 26. Červenec 2010, autor: baris Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 26. Červenec 2010 Autor Sdílet Vloženo 26. Červenec 2010 Díky Ondro...hodnej kluk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 26. Červenec 2010 Autor Sdílet Vloženo 26. Červenec 2010 (editace) Vlasto, tak mě je to jako jedno, ale to by se zas musela hledat rozsáhlejší chata za mě pouze pánská jízda Editováno: 26. Červenec 2010, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.