Sakal77 Vloženo 29. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2010 Mluvím přesně o tom samém... ...a to jim to většinou napíšu na intranet a pro jistotu ještě rozešlu emailem. Někteří lidé jsou ale slepí a hluší a nechtějí nic vědět. A pak volají, že jim něco nefunguje a když jim to nezvedám, tak to zkouší znova a znova. Mám potom třeba 10 nepřijatých hovorů od jednoho člověka, vypadá to jako že snad někde hoří, ale aby napsal jednu SMS, to ho ani nenapadne!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sakal77 Vloženo 29. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2010 ...a nakonec je to stejně nějaká hovadina. To by člověl střílel!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sakal77 Vloženo 29. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2010 Dobrou noc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 30. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2010 dobré ráno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 30. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2010 tak tady od včera od 17 pořád jen chčije Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 30. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2010 Sem nejak usnul včera Tady podmrak taky zadnej zazrak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 30. Červenec 2010 Autor Sdílet Vloženo 30. Červenec 2010 šus..tady včera lilo a dnes sice pod mrakem ale teploučko..ideální na pinkání Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 30. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2010 no Máro vem si tedy pálku a jdi pinkat,já si vezmu raketu a jdu hrát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 30. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2010 Sem nejak usnul včera Tady podmrak taky zadnej zazrak čau,ani si nepsal jak si na nohecu dopadl? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 30. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2010 Mno ... u nas tak na spinkani Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 30. Červenec 2010 Autor Sdílet Vloženo 30. Červenec 2010 no Máro vem si tedy pálku a jdi pinkat,já si vezmu raketu a jdu hrát no já s raketou lítám.....mám model .....s tou by se ai blbě pinkalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sakal77 Vloženo 30. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2010 Ahoj, tady vali tež od včerejška večera. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 30. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2010 Nazdár držky U nás je taky pod mrakem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 30. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2010 tolik škody.......http://www.novinky.cz/zahranicni/amerika/207354-v-kalifornii-zabavili-mimoradne-mnozstvi-marihuany-za-32-miliard.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 30. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2010 čau,ani si nepsal jak si na nohecu dopadl? Ondro sem ti rikal ze sem sel na kukačku jenom pořadí : Gansta Alaa basta , Atari Terror , Divokej Bill a dal si nepamatuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 30. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2010 no já s raketou lítám.....mám model .....s tou by se ai blbě pinkalo koukám teda kosmonaut Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 30. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2010 šaky sem nějak usnul včera ... no přesně jak si tu napsal ... niktery lidi jsou dementi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 30. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2010 (editace) kua to tady asi nejak blbne Editováno: 30. Červenec 2010, autor: Evers Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 30. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2010 Ondro, viděl si tohle , mi to sem teď hodil kámoš, že je to dobrý, tak na to dnes asi kouknu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 30. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2010 nebylo to ted v bedne libore ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 30. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2010 No, to asi né, je to teď 2010, takže v bedně to bude tak za 3 roky, jak znám český televize Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 30. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2010 aha tak to sem si to s necim splet ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 30. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2010 asi jo, bych se divil, že by to už bylo u nás v televizi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 30. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2010 Ondro, viděl si tohle , mi to sem teď hodil kámoš, že je to dobrý, tak na to dnes asi kouknu. ee to jsem neviděl,ale moc se na to těším,nejvíce jsem zvědavej na toto http://www.csfd.cz/film/254156-pocatek/videa/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 30. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2010 jo, to souhlasím, ale zatím jsem ho nikde nenašel v dobrý kvalitě ne, samej "cam" jenom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.