Standis Vloženo 5. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2010 Když to si rikam porad :DD , vis co pak budu nemocnej jak vy, porad niz a niz a jeste niz :DD třeba ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 6. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2010 Si mě včera nahlodal :DD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 6. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2010 Nazdar Jiříku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 6. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2010 cao Libore, tak jaka u tebe dneska ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 6. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2010 až na to, že venku furt chčije, tak dobrý A co u tebe? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 6. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2010 U mě dobrá .. hovno na praci - je patek - takže pohoda klidek :DD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 6. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2010 Tak to je pohoda, takže už se jen připravuješ na pořádní vylití co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 6. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2010 jojo ... tzv mentalni priprava :DD // asi az zejtra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 6. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2010 no já mám nějaký nutkání už dnes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 6. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2010 mno tak nutkání mám celej tejden vid :DD ... uvidime treba se to prijemne zvrtne :DD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 6. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2010 No jo, už to začíná, nejdřív né né a pak bude vylitej ještě dřív než já Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 6. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2010 kámo tohle neni závod ale odměna za tejden v háku :DD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 6. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2010 Každej si to odůvodní jinak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 6. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2010 mno jo ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 6. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2010 Si mě včera nahlodal :DD neke, že by další menší ležáček?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 8. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2010 Zdar bando tak hu nás už zase chčije a to jsem odpo umyl car svítilo pěkně sluníčko,takže odpolední činost vlastně na ho..o. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 9. Srpen 2010 Autor Sdílet Vloženo 9. Srpen 2010 zdar lidi....a pak že letos neporostou.......... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 9. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2010 (editace) Dobvé ranko pěknej macíček skoda ho sežrat.Takovy prej rostou v okolí Temelína. Editováno: 9. Srpen 2010, autor: Vlasta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 9. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2010 Cus , Máro taky jsem včera byl a rostou jak sviňa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 9. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2010 tady je nas ulovek hodinka prace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 9. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2010 Nazdár No vy si chodíte po houbách a my tu měli záplavy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 9. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2010 No jo Libore , vsechno v pohode nebo jste taky pod vodou ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 9. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2010 Naše část města je naštěstí na kopci, takže my jsme v poho, ale jinak děs docela, ale na tom liberecku to je ještě o hodně víc na hovno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 9. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2010 Tak aspon ze tak ... u nas sla reka taky dost nahoru, ale zatim v klidu tak snad to bude dobre Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 9. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2010 Ale teklo to tu pěkně. Jsme byli uplně odřízlí od světa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.