Evers Vloženo 12. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2010 nazdar maro dneska v klidku jo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 12. Srpen 2010 Autor Sdílet Vloženo 12. Srpen 2010 (editace) jasně..... už dorazila poklice...konečně........ Editováno: 12. Srpen 2010, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 12. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2010 si objednal jo ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 12. Srpen 2010 Autor Sdílet Vloženo 12. Srpen 2010 jo tady na foru..... ....už loni jsem dostal od jednoho člena tady 4 ks grátis a ta pátá se mu nevešla do balíku...a já si na to vzpomněl...a on ji měl a poslal .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 12. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2010 hehe takze tu honis jednu poklici a pak sis vzpomnel ze ji mas u nej jo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 13. Srpen 2010 Autor Sdílet Vloženo 13. Srpen 2010 to ne......já nevěděl že ji ještě schovává v garáži....zeptal jsem se a už je doma ..líná huba / marek / holé neštěstí / nemáš poklici / Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 13. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2010 Nazdárek pánové koukám,že nás tu mooooc nejni,se každej válí u mooooře a na kamarády se.e. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 13. Srpen 2010 Autor Sdílet Vloženo 13. Srpen 2010 asi tak Vlasto.....asi tak.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 13. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2010 mno u me spis nejak moc prace :aggressive: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 13. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2010 U mne taky az teď jsem se dostal k obědu.Od rána docela mazec začalo chcát a pruser jeden za druhym.Bohužel dnes i s křížkem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 13. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2010 Oj oj ... no ja uz tak nejak na vikendu ... makat se mi nechce ... navic musim zejtra tak dneska uz nedelam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 13. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2010 čau všichni, potřeboval bych poradit jakou a tak autosedačku pro malý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 13. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2010 Eve mě čeká celej víkend a pak po a středa.Ve čtvrtek odjíždím na pánskou jízdudo neděle a pak tejden dovča,ale trochu pracovní musím doma dodělat pár odloženek. Standis to je těžky já koupil vajíčko v bazaru za 500kč a malá si v ni libuje(Julča z ní taky nechtěla) pokaždé hned usne,nekňourá.Takže asi dobrej kup.Uchycení pásem a když se podívám jak to musím vždy provlíkat na čtyřech místech tak v připadě karambolu se to nemuže hnout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 15. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2010 (editace) Editováno: 15. Srpen 2010, autor: davidenqo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 16. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2010 Dejve to sem muzes dat fakt jenom ty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 16. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2010 to byl včera v Praze masakr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 16. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2010 Desny ... me volali tak jsem uklidil auto pod most... ale nastesti to k nam ani nedorazilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 16. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2010 to jsi měl štěstí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 17. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2010 dobré ráno,zdavím všechny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 17. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2010 koukám asi všichni už na dovči.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 17. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2010 no nazdar .. co ty tady ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 17. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2010 čau,dneska první den v práci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 17. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2010 nějaký důležitý novinky po dobu co jsem tu nebyl??nechce se mi to zpětně pročítat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 17. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2010 Si to klidne procti, je tam snad jedna max 2 stranky sam sem si tu povidat nechtel :DD ... jak bylo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 17. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2010 Libor už jel na dovču? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.