Evers Vloženo 3. Září 2010 Sdílet Vloženo 3. Září 2010 bez prdele v jatyrkach sem preborniiik !!! Udella jsem si dvojtou porcicku ze si vezmu doprace a slupnul sem to vcera oboje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 3. Září 2010 Sdílet Vloženo 3. Září 2010 ohřál jsi si párek nebo trenčanský párok s fazuľou :smich: trenčanský s fazulou mám rád Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 3. Září 2010 Sdílet Vloženo 3. Září 2010 já měl včera na menu smažený játra s bramb.kaší a bylo to moc dobrý,porace jako kráva Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 3. Září 2010 Sdílet Vloženo 3. Září 2010 Na jatýrka nedám dopustit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 3. Září 2010 Sdílet Vloženo 3. Září 2010 no hlavně si hlídej ty svoje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 3. Září 2010 Sdílet Vloženo 3. Září 2010 Zdar bando pracovní víken začíná. a dnes je venku docela fajn to by byla grilovačka. Máro- dodatečná gratulejšn k novému fáru.A barvu sis taky vybral dobže. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 4. Září 2010 Autor Sdílet Vloženo 4. Září 2010 Vlasto...barvu si vybrala manželka...je to její auto.... ...ale občas mi ho snad půjčí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 6. Září 2010 Sdílet Vloženo 6. Září 2010 dobré ráno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 6. Září 2010 Sdílet Vloženo 6. Září 2010 Zdar jak sviňa po ránu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 6. Září 2010 Sdílet Vloženo 6. Září 2010 cao .. tak se nam to trochu v patek zvrhlo ... dorazil jsem dom az v nedeli po poledni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 6. Září 2010 Sdílet Vloženo 6. Září 2010 Pokud to bylo přijemné zvrhnutí a ne vrhnutí tak není co řešit,občas muší človek vysadit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 6. Září 2010 Sdílet Vloženo 6. Září 2010 Vlasto příjemné určitě , vysadil jsem celou sobotu 48hodin v kuse chlastání .. byl dlouhej patek a pak rovnou nedele Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 6. Září 2010 Autor Sdílet Vloženo 6. Září 2010 čus ráno kosa +3,5°C Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 6. Září 2010 Sdílet Vloženo 6. Září 2010 dess... nejak sem nepostrehnul podzim ... rovnou zase bude zima .. Rano u nas 6 .. v praze uz 11 a slunecno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 6. Září 2010 Autor Sdílet Vloženo 6. Září 2010 tedˇuž slunečno a cca 10°C ale ráno mi už cinknul palubák 4°C Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 6. Září 2010 Sdílet Vloženo 6. Září 2010 čau all,tady tady pěkná kosa,jel jsem zase jen v kraťasech a zítra si budu vzít asi rukavice,dneska mě mrzlo pěkně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 6. Září 2010 Sdílet Vloženo 6. Září 2010 Vlasto příjemné určitě , vysadil jsem celou sobotu 48hodin v kuse chlastání .. byl dlouhej patek a pak rovnou nedele jj taky jsem to tak před pár roky zažíval,ale dneska bych se z toho dostával hoodně pomalu lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 6. Září 2010 Sdílet Vloženo 6. Září 2010 Covece ja se toho pondeli bal ... ale jsem v cajku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 6. Září 2010 Sdílet Vloženo 6. Září 2010 no ještě to na tebe může dolehnout neboj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 6. Září 2010 Sdílet Vloženo 6. Září 2010 jinak se mi podařilo v sobotu udělat další new ikonu v MW2 za 1000 UAV nebo C-UAV,teď ještě 40 headek a mám fall camo na UMP .45 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 6. Září 2010 Sdílet Vloženo 6. Září 2010 zacla zima tak se bude halt chlastat doma a hrat COD no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 6. Září 2010 Autor Sdílet Vloženo 6. Září 2010 http://www.novinky.cz/domaci/210597-rano-byly-i-minus-tri-ve-stredu-ale-prijde-znovu-leto.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 6. Září 2010 Sdílet Vloženo 6. Září 2010 hehe 20 stupnu prej leto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 6. Září 2010 Sdílet Vloženo 6. Září 2010 no bylo by to fajn kdyby se trošku oteplilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 7. Září 2010 Sdílet Vloženo 7. Září 2010 dobré ale kuava studené ráno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.