Riper Vloženo 20. Září 2010 Sdílet Vloženo 20. Září 2010 Ahoj kuci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 20. Září 2010 Sdílet Vloženo 20. Září 2010 Protože seš zavislák zavisláckej tak vše nej nej k přispěvkovym kulatinám. Ty jo já sem tu o dva roky dřív a mám špatně 2500 příspěvku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 20. Září 2010 Sdílet Vloženo 20. Září 2010 čus riper Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 20. Září 2010 Sdílet Vloženo 20. Září 2010 (editace) Bernartice je suprový místo, lepší jak Písek a čas?? Právě buď ve 4 odpo nebo v 11 dopo,záleží jaky bude počasí a jestli to po 1RZ nevzdám,už jsem taky starší tak abych nenachlád. AHOJKY Ripere,co v tak pozdní hodinu,nemužeš spát nebo si byl ještě na cígu. Editováno: 20. Září 2010, autor: Vlasta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 20. Září 2010 Sdílet Vloženo 20. Září 2010 Protože seš zavislák zavisláckej tak vše nej nej k přispěvkovym kulatinám. Ty jo já sem tu o dva roky dřív a mám špatně 2500 příspěvku. tak jsi asi míň zavislej, než ja Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 20. Září 2010 Sdílet Vloženo 20. Září 2010 Právě buď ve 4 odpo nebo v 11 dopo,záleží jaky bude počasí a jestli to po 1RZ nevzdám,už jsem taky starší tak abych nenachlád. AHOJKY Ripere,co v tak pozdní hodinu,nemužeš spát nebo si byl ještě na cígu. tak to není špatný čas, teda aspoň dle mě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 20. Září 2010 Sdílet Vloženo 20. Září 2010 Standis koukal na aukro,viz Tvuj inzerát. http://aukro.cz/item...7000_fabia.html http://aukro.cz/item...i_roomster.html jak je možné, že jsem tam ještě tyto inzeráty neviděl, co zadáváš do vyhledávače, nebo koukáš na každej inzerát?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Riper Vloženo 20. Září 2010 Sdílet Vloženo 20. Září 2010 Sem po odpolední tak čumim co je nového,ale vás dva tady a tak pozdě vidim poprvé Standis gratuluju k závislosti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 20. Září 2010 Sdílet Vloženo 20. Září 2010 (editace) Ne ne já mám určo zasekly počitadlo Standis dám Fabia pak v postraní liště náhradní dily a pak kola. Editováno: 20. Září 2010, autor: Vlasta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 20. Září 2010 Sdílet Vloženo 20. Září 2010 já jsem občas chodím, ale nestíhám sem tolik přispívat pro dnešek to balím zatím čau Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 20. Září 2010 Sdílet Vloženo 20. Září 2010 Ne ne já mám určo zasekly počitadlo Standis dám Fabia pak v postraní liště náhradní dily a pak kola. díky, tak to zkusím, příště, třeba tam na nějaký zajímavý pro sebe narazím a koupím je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Riper Vloženo 20. Září 2010 Sdílet Vloženo 20. Září 2010 Jj jdu taky tak dobrou plantážníci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 20. Září 2010 Sdílet Vloženo 20. Září 2010 Sem po odpolední tak čumim co je nového,ale vás dva tady a tak pozdě vidim poprvé Standis gratuluju k závislosti Standis nemuže spát je doma sám a boji se. A já předstírám práci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 20. Září 2010 Sdílet Vloženo 20. Září 2010 tak to jsi trefil uplně přesně Vlasto už se nemužu dočkat, až budou doma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 21. Září 2010 Sdílet Vloženo 21. Září 2010 dobré ráno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 21. Září 2010 Sdílet Vloženo 21. Září 2010 Krasne ranko :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 21. Září 2010 Sdílet Vloženo 21. Září 2010 ahoj Jani Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 21. Září 2010 Sdílet Vloženo 21. Září 2010 Ahoooj :-) Jaky byl vikend? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 21. Září 2010 Sdílet Vloženo 21. Září 2010 Zdar holoto... Kua Ondro ten Serj nejak vymeknul ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 21. Září 2010 Sdílet Vloženo 21. Září 2010 [quote name=Cary_mary_' timestamp='1285054900' post='1433413] Ahoooj :-) Jaky byl vikend? no měl jsem odpočinkovej víkend,aby mi splaskl otok na palci po čtvrtečním tréninku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 21. Září 2010 Sdílet Vloženo 21. Září 2010 Zdar holoto... Kua Ondro ten Serj nejak vymeknul ) čau,měl sis prvně přečíst recenzi co jsem sem dával abys věděl do čeho jdeš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 21. Září 2010 Sdílet Vloženo 21. Září 2010 Zdar holoto... Kua Ondro ten Serj nejak vymeknul ) Caf spunte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 21. Září 2010 Sdílet Vloženo 21. Září 2010 je pravda že každej asi čekal trošku něco tvrdšího ala SOAD,ale myslím že tímto albem se posunul zase o kousek jinam než aby jej bylo možné někam zaškatulkovat Ale za mě jasná 1 za album Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 21. Září 2010 Sdílet Vloženo 21. Září 2010 hehe to ja to radeji zkusim )) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 21. Září 2010 Sdílet Vloženo 21. Září 2010 je pravda že já nestranej nejsem,ale to album má kouzlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.