Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Máro jezdim Elefantem .) Super...teploucko komfort.. Premejslim ze snad ani autem jezdit nebudu :)))))

Ted volal servisak , chladic to koupil - rameno v prdeleli , poloosa v hajzlu ... prej ze sem hustej ze sem s tim 60 km dojel :)

Vloženo

Dobvé ranko bando,hu nás je vanička teď taková malinká bílá tma.Po našem kurva není vidět na špičku nosu.Tak jsem zvědavej na první vyjezd,zatím nas naše T4 nenechala na holičkách. :)

Vloženo (editace)

Kucí má někdo z Vás nebo znate někoho kdomá tuhle věcičku na autí,jedná se o kryt zadniho nárazníku,jde o to jak to sedí na narazníku asi si udělám vanoce.

post-86-026349400 1291978225_thumb.jpg

Editováno: , autor: Vlasta
Vloženo (editace)

Vlastíku , vůbbeeec nevim co myslíš :)

Tak si byl rychlejšíííí ... :) / mnooo mám pocit na FII sem to někde viděl :)

Editováno: , autor: Evers
Vloženo

Mám to z OBautodily,prodávaj to i na aukru a v popisce je uveden česky vyrobce,jak teď s prckama furt něco rvu do kufru tak musím pořád dávat pozor a stejně občas něčím škrtnu,tohle by horejšek ochránilo.

Kryt nakládací hrany Škoda Fabia je nový,nepoužitý.

Jde o český výrobek.

Kryt nakládací hrany Škoda Fabia je určen pouze na typ hatchback.

Určeno na vozy Škoda Fabia I (do r.v.07).

Montáž se provádí lepením zespod opatřenou oboustrannou lepící páskou.

Ochraňte nárazník Vašeho vozu před nežádoucím poškozením při nakládání či vykládání zavazadlového prostoru.

Vloženo

Trochu jsem pohledal a vyrábi to Martínek-auto,dokonce to má levnějš,ale při připočtení poštovnyho 160kč to vyjde levnějš jenom o 50kč než na aukru(ob autodily),kde je pošta 70kč předem na učet a navíc potřebuju ještě i vzduch filtr takže pajsku řešit nebudu.

Takhle to vypadá na autí.

post-86-009011100 1291986008_thumb.jpeg

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...