Leden 21, 201114 r jen taková perlička,já je nosím na kaučuku,ale mám k nim titanovej tah a ten tah samotnej stojí tak 6000,- to jen pro představu
Leden 21, 201114 r tak to se pak podívám, ale stejně si blázen Pak kouknu na ty značky cos psal a uvidíme jaký vyberu
Leden 21, 201114 r jen taková perlička,já je nosím na kaučuku,ale mám k nim titanovej tah a ten tah samotnej stojí tak 6000,- to jen pro představu to už je extrém, tolik bych neinvestoval teda
Leden 21, 201114 r tak to se pak podívám, ale stejně si blázen Pak kouknu na ty značky cos psal a uvidíme jaký vyberu no taky už jsem spokojenej moc s těma Oris,další hodinky dlouho nebudou jinak možná budu jedny ze svých co mám prodávat,ale ty nebudou za 4000,- bohužel,
Leden 21, 201114 r sem teď koukal na to video a sou fakt parádní, ale ta cena je teda taky mazec No mě budou stačit nějaký kolem tý 4ky
Leden 21, 201114 r tak to už je trošku jiná váhová kategorie,swiss made,automat,safír nahoře i dole na dýnku,200m,všechny korunky šroubovací
Leden 21, 201114 r Ty by na mě byly moc těžké na ruce (nehledě na to, že na ně nemám ) Jinak je to samozřejmě paráda. Já mám za 2,5 tis. tyhle G-Shocky a jsem spokojený, protože se mnou přežijou všechno, sundávám je jen na spaní. http://bit.ly/hpndtL PS: Samo, že to jsou až ty druhé, ty první to jsou Casia za 800,-, ale taky toho vydržely hodně, jsou už přes 10 let staré a furt fungujou Upraveno Leden 21, 201114 r od Sakal77
Leden 21, 201114 r Obecně bohužel platí, že v zahraničí se dá nakoupit daleko levněji (např. na již zmiňovaném eBayi). U nás je to všechno předražené a stejně nemáš pořádný výběr.
Leden 21, 201114 r no já ti je prvně nechtěl posílat protože se ti moc zalíbí,popravdě design mají zajímavej,ale nevím jak to bude s kvalitou,prý to už není co to bylo jedny Festiny mám doma aspoň 10 let a s nima jsem byl moc spokojenej,teď jsem jim dal novej řemen a mám je uložený v hodinkovnici
Leden 21, 201114 r Já zas aby nebyli moc těžký ty hodinky, nejsem na ně zvyklej, tak aby mi netáhly ruku k zemi
Leden 21, 201114 r Já zas aby nebyli moc těžký ty hodinky, nejsem na ně zvyklej, tak aby mi netáhly ruku k zemi neboj většina hodinek je v poho co se týče váhy nejseš alergickej na železo??to bys musel jít pak do titanu jedině
Leden 21, 201114 r A proř ne rovnou TYHLE nj jsou zlatý proto ta cena ale na plavání a potápění to není WR30m
Leden 21, 201114 r nejsem alergickej, takže v pohodě To jo, ta cena je zajímavá Ale tak já nepotřebuju aby byli do nějaký hloubky Stejně s nima do vody nepolezu
Leden 21, 201114 r myslím že v létě k vodě,na dovči do moře je to ideální aspoň WR 100m by mít měly,ideální 200m kdybys šel i s bombama dolů
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.