Sakal77 Vloženo 3. Únor 2011 Sdílet Vloženo 3. Únor 2011 No vy jste alespoň jedli... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 3. Únor 2011 Sdílet Vloženo 3. Únor 2011 no šaky aspon nemusis hubnout do plavek Co vlastne delas??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sakal77 Vloženo 3. Únor 2011 Sdílet Vloženo 3. Únor 2011 Dělám do počítačů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 4. Únor 2011 Sdílet Vloženo 4. Únor 2011 hoj, šaky jako Iťák nebo s něma kšeftuješ ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 4. Únor 2011 Sdílet Vloženo 4. Únor 2011 dobré ráno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 4. Únor 2011 Autor Sdílet Vloženo 4. Únor 2011 čus lidi......tak o víkendu má bejt zase krásně tepolo...okolo 7°C....snad už sleze zbytek toho podělanýho sněhu a už nic nenapadne..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 4. Únor 2011 Sdílet Vloženo 4. Únor 2011 čáágo , noo doufám že to klapne... sice víkend trávim na zimáku ale tak aspoň ať je pěkně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sakal77 Vloženo 4. Únor 2011 Sdílet Vloženo 4. Únor 2011 hoj, šaky jako Iťák nebo s něma kšeftuješ ? Kšeftař to já nejsem. Bohužel, jinak bych se tu nebavil s váma a užíval si někde na pláži Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sakal77 Vloženo 4. Únor 2011 Sdílet Vloženo 4. Únor 2011 Jo a dobré ráno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 4. Únor 2011 Sdílet Vloženo 4. Únor 2011 čau all Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 4. Únor 2011 Sdílet Vloženo 4. Únor 2011 čus lidi......tak o víkendu má bejt zase krásně tepolo...okolo 7°C....snad už sleze zbytek toho podělanýho sněhu a už nic nenapadne..... no nám tu přes noc napadlo,ale je tam teplo a snad už bude tepleji co malá,už je ok?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 4. Únor 2011 Sdílet Vloženo 4. Únor 2011 tady padalo celej vceerejsek.... ale jak rikas je nad nulou a tak to snad sleze ta srajda , uz mi to sere .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 4. Únor 2011 Sdílet Vloženo 4. Únor 2011 to i mě,už bych nejraději hodil kraťasy a vyrazil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 4. Únor 2011 Sdílet Vloženo 4. Únor 2011 nooo jooo ... zensky se zacnou odhalovat.. a jezdit po praze bude zase nebezpecny ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 4. Únor 2011 Autor Sdílet Vloženo 4. Únor 2011 no nám tu přes noc napadlo,ale je tam teplo a snad už bude tepleji co malá,už je ok?? jj je už v pohodě...v pondělí maže zase do školky ...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 4. Únor 2011 Autor Sdílet Vloženo 4. Únor 2011 nooo jooo ... zensky se zacnou odhalovat.. a jezdit po praze bude zase nebezpecny ) a ne jen po praze... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 4. Únor 2011 Sdílet Vloženo 4. Únor 2011 nooo jooo ... zensky se zacnou odhalovat.. a jezdit po praze bude zase nebezpecny ) musíš koupit skůtra a všude se prokličkuješ v poho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 4. Únor 2011 Sdílet Vloženo 4. Únor 2011 jj je už v pohodě...v pondělí maže zase do školky ...... tak to je fajn,ještě ať si školku užijí než nastoupí do školy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 4. Únor 2011 Sdílet Vloženo 4. Únor 2011 musíš koupit skůtra a všude se prokličkuješ v poho Ondro jde o to ce necumis na cestu ale po prdelkach ( v tvem pripade po kozach ) tam radeji mit kolem sebe plechy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 4. Únor 2011 Autor Sdílet Vloženo 4. Únor 2011 Tak si říkám Ondro...tady si jen hrajou a já nemá starosti s učením..ve škole to bude síla...já už ani bez kalkulačky a PC nec nespočítám :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 4. Únor 2011 Autor Sdílet Vloženo 4. Únor 2011 JIrko kolik stála ta haupna.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 4. Únor 2011 Sdílet Vloženo 4. Únor 2011 Ondro jde o to ce necumis na cestu ale po prdelkach ( v tvem pripade po kozach ) tam radeji mit kolem sebe plechy já vím,v autě se jen podíváš a musíš jet dál,na skůtru zajedš blíž a zastavíš na chodníku v klido pokecáš a domluvíš se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 4. Únor 2011 Sdílet Vloženo 4. Únor 2011 Tak si říkám Ondro...tady si jen hrajou a já nemá starosti s učením..ve škole to bude síla...já už ani bez kalkulačky a PC nec nespočítám :) no taky si říkám že až nastane učení bude to síla,doufám že malá bude šikovná jako doposud a nebude mě tolik potřebovat k učení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 4. Únor 2011 Autor Sdílet Vloženo 4. Únor 2011 asi tak Ondro..jako u nás Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 4. Únor 2011 Sdílet Vloženo 4. Únor 2011 kažej ale říká že jak to začneš vše dělat znova prej se ti ty vědomosti vrátí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.