Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

čau kluci nemáte někdo v okolí možnost koupit diademy?? a nebo skryté ventilky?? co jsem všude hledal, tak je to na poštu, tak to chci nejdříve zkusit touto cestou

Vloženo

nebudeš tomu Jirko věřit, ale poslední dobou není moc času. vždy sem vlítnu na minutku max 2 a letím zas pryč

no teď mě to docvaklo všechno,Libor tvrdí to samý..co vy dva spolu máte?? :smich: :smich:

Vloženo

ale když už sem vletíš tak to slušně zaspamuješ : )

krapet :smich:

no teď mě to docvaklo všechno,Libor tvrdí to samý..co vy dva spolu máte?? :smich: :smich:

já o ničem nevím, já muzikant :smich:

Vloženo

Čauky po ranu,dnes jde mala na zapis do skolky to to letí to to letí.

Koukam,ze vcera narvano,mozna by to chtělo hospodu nejak vyvesit,vzdyt spousta veci by se dala vyřešit pokecem než zakladanim temat na jednu blboust.

Vloženo

čau chlapci

to není špatnej nápad, ale víc vyvěsit to už nejde. má samostatnou sekci a víc už neuděláš.to by sem muselo chodit víc lidí, aby ti na tvé dotazy odpovědělo více lidí a nemusel jsi založit téma

Vloženo (editace)

nepřekopal ... valel sem se u Wiička .) no dneska mám stejnak zkoušku takže sem pasééé a od zítra hokejový víkend já asi v neděli umřu

Editováno: , autor: Evers

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...