Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

To ja myslim zebych taky sned ale kapra nikdy :D to by do mne ani prsata blondyna nedostala :D

Odeslano z Iphone 4S

toho bych si taky nedal no :D

Tak to hoši asi ani mořský obludy nejíte co... :kol-28: Chobotničky,krabící atd :kol-28:

to jsem nikdy neměl :D

humřici jsou mnam ;) a krevety se taky daji snist pokud jsou dobře připraveny :D

Brej večír dnes jsem trhal rekordy v odvedené práci,od rána jsem na zahradě a stíh jsem dovest nadrž na vodu takovou tu plastovou na paletě,pak jsem dovez káru štěpky rozvez po zahradě,nadrž usadil,zaved do ní okap ze sousedovo garáže no nějak jsem to s tou prací přehnal teď si dám se sousedem jedno a jdu hajat,zejtra do pjáce tři dvanácky před sebou.

Dobre ranko ;) Vlastiku tak tos vcera maknul ;)

Odeslano z Iphone 4S

Dobvé ranko(pracovní) venku svítí blunce bude kjásně.

Joo občas sám sebe překvapím. :kol-27:

Vlasto to ja bych taky tak rad prekvapil sebe :D musim taky dotahnout nadrz na vodu , ale pod okap z chaty :D trosku skulturnit zahony, a dosklit sklenik :D

Odeslano z Iphone 4S

No tak ale hlapi, kdepak kdo je? Nerikejte ze vsihni jste v praci :D

Odeslano z Iphone 4S

Mákám dnes jsem z auta ještě pořádně nevystoupil.

Taky makam, ale mam volneji ;) cekam na tiraka ktery tu mel byt rano ;) a von nikde :D

Odeslano z Iphone 4S

Já domakal :kol-28: A už si budu jen užívat volna :kol-28:

Tak to už jsme dva ;) akorat ze ja jsem v garazi :D

A copak si kutil?

no , kompletuju do konce tajny projekt :D ktery snad skladam už 4 roky, přesně bych to musel spočitat :D před tydnem jsem byl jistej ze je hotovo a vono to jeste neni a nejako dobu nebude ;)

A jak moc je to tajné? :kol-28:

Jelikož byste mě tu s tim ukamenovali :D ikdyž je to alespon koncern :D kdysi jsem si koupil stavebnici na jednom vrakači a dotedka to pristavuju a pristavuju a furt neco chybi :D ale už to vrni a a jezdi :D

Já ne....Povídej...Můžeš to napsat potichu ať to nikdo jinej neslyší :kol-28:

Nerob tajnosti a vyklop to :lol::'>

Odesláno z mého Dell Streak pomocí Tapatalk

Neboj já mám taky RC WRC Peugot 307,fabinku mám ve skříni a nemám časík ji dodělat tak prudím s Pegym.

Vlastiku ale to moje neni RC :D ale 1:9 TDI :D alespon uz vite proc furt litam na vrakace :D

No tááák nenapínej,když si to už nakousnul :kol-28:

:kol-48: :kol-48: :kol-48: to jsem se teda sek pořádně,nicméně 1,9TDI je jedno v čem je hlavně když to bude jezdit.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.