jozzi Vloženo 11. Duben 2012 Sdílet Vloženo 11. Duben 2012 Ty si žereš ja zas fičim na pizze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 11. Duben 2012 Sdílet Vloženo 11. Duben 2012 Ondro, hlavně opatrně dávej bacha aby ses nepředřel... já už na ten hák začínám mít taky super alergii. no jsem posledni dny znechucenej z toho mnozstvi prace taky jirko,ale bohuzel nejsem na tom tak dobre abych nemusel hakovat no :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 11. Duben 2012 Sdílet Vloženo 11. Duben 2012 aaa tak to poreferuj jinak se nastvu a skocim do mountfildu jako ono je nejlepsi si koupit takovou znacku abys mel servis nekde blizko,preci jen obcas je neco potreba takze zalezi co mas blizko u baraku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 11. Duben 2012 Sdílet Vloženo 11. Duben 2012 Taky pěkný .... já vepřový na šípkkové ... s knedlem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 11. Duben 2012 Sdílet Vloženo 11. Duben 2012 Ondro, vše od Těšína až po Ostravu je tu toho hafo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 11. Duben 2012 Sdílet Vloženo 11. Duben 2012 mi napis co tam mas za znacky a neco z toho vyberu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 11. Duben 2012 Sdílet Vloženo 11. Duben 2012 docela hustý :D http://www.stream.cz/vtipky-srandicky/671143-detektor-lzi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 11. Duben 2012 Sdílet Vloženo 11. Duben 2012 Hehee ,.... sice bez zvuku ... ale jinak docela prca. Jsmee ted nastehovany do jednoho kanclu... tak tu drepime jak na poste Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 11. Duben 2012 Sdílet Vloženo 11. Duben 2012 delas nekde jinde nez si delal nebo jen reorganizace? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 11. Duben 2012 Sdílet Vloženo 11. Duben 2012 Pořád stejně ale už mi to teda sere. Akorat se šlo do menších kanclů v rámci úspor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 11. Duben 2012 Sdílet Vloženo 11. Duben 2012 Tak jsem si udělal malou radost a pořídil stěrače Area. P.S.:Jen tak pro zajímavost cestovaly ke mě(Domažlice) až z Ostravy, ještě že máme to Aukro. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 12. Duben 2012 Sdílet Vloženo 12. Duben 2012 Bry ranko panove Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 12. Duben 2012 Sdílet Vloženo 12. Duben 2012 dobre rano Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 12. Duben 2012 Sdílet Vloženo 12. Duben 2012 Co noveho ve svete zahradnictvi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 12. Duben 2012 Sdílet Vloženo 12. Duben 2012 Zdar hoši Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 12. Duben 2012 Sdílet Vloženo 12. Duben 2012 cau kluci,jak je u vas tady nic moc,trosku chcije Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 12. Duben 2012 Sdílet Vloženo 12. Duben 2012 novej ofiko klip od KoRn Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Šulin Hrozný Vloženo 12. Duben 2012 Sdílet Vloženo 12. Duben 2012 čus kluci náhodou kde sehnat dobře kari síť nevíte? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 12. Duben 2012 Sdílet Vloženo 12. Duben 2012 tady je to hnus, tma a chčije Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 12. Duben 2012 Sdílet Vloženo 12. Duben 2012 Zdar borcí, i ve městě ( Praha ) to stojí za pikaču... chčije a chčije... bych si šel rovnou zase lehnut. Šuline nevim : ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 12. Duben 2012 Sdílet Vloženo 12. Duben 2012 tady az tak hnusne nee,ale myslim ze to sem dojde to bude super cesta dom na Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 12. Duben 2012 Sdílet Vloženo 12. Duben 2012 čus kluci náhodou kde sehnat dobře kari síť nevíte? ja taky nevim,ja kari v jidle moc nemusim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 12. Duben 2012 Sdílet Vloženo 12. Duben 2012 Kari to je take to zlute indicke koreni ne ? To sypu do rejze hlapi taky u vas tak chcije ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 12. Duben 2012 Sdílet Vloženo 12. Duben 2012 Jirko taky jsem podával hlášení z Prahy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 12. Duben 2012 Sdílet Vloženo 12. Duben 2012 A to se rika ze v Praze je blaze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.