s-talker Vloženo 23. Duben 2012 Sdílet Vloženo 23. Duben 2012 Tu si nekdo dava Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 23. Duben 2012 Sdílet Vloženo 23. Duben 2012 Zajidam ale dneska houby, za deset minut konci takze jdu do pelehu , nazdar kluci a klidnou noc přeju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom077 Vloženo 23. Duben 2012 Sdílet Vloženo 23. Duben 2012 Pánové good bye .... good night ... a moc se nenažerte a hlavně neožerte :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 23. Duben 2012 Sdílet Vloženo 23. Duben 2012 Taky dobrou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 23. Duben 2012 Sdílet Vloženo 23. Duben 2012 tak se mějte, dobrou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 24. Duben 2012 Sdílet Vloženo 24. Duben 2012 Dobre ranko Panove, jelikož dneska je marodka den dva tak jsem si řekl že něco uvařim otazka je co Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 24. Duben 2012 Sdílet Vloženo 24. Duben 2012 Dobré ranko. Dal bych si gulášek a nebo flákotu na rožni tak něco uvař. už dva dni přendavám skla na světlech,diky aukru,kde jsem jen o trochu mín než tady,jsem sehnal dvě světla,za litr komplet,ale jedno má střibrnej rámeček tak mundím černej a sklo na mé světlo,to druhé je O.K. STK se blíží tak mám ještě do soboty co dělat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 24. Duben 2012 Sdílet Vloženo 24. Duben 2012 no pravě gulašek bych si dal ,ale jaky klasicky , vepřovy, hovězi zvěřina , nebo snad segedyn ? kua to je dilema Takže si dneska Vlastiku hraješ to ja taky , dneska doskaču do auta a trošku to tam nablejska a poluxuju , to bych mohl zvladnout i v sede Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 24. Duben 2012 Sdílet Vloženo 24. Duben 2012 dobre rano Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 24. Duben 2012 Sdílet Vloženo 24. Duben 2012 A , vitej Ondro , zase v rahotě ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 24. Duben 2012 Sdílet Vloženo 24. Duben 2012 jj uz na znackach Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 24. Duben 2012 Sdílet Vloženo 24. Duben 2012 aaa ja si prozivam doktoro leharo aukro by měli zakazat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 24. Duben 2012 Sdílet Vloženo 24. Duben 2012 proc aukro? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 24. Duben 2012 Sdílet Vloženo 24. Duben 2012 od rana sedim a nakupuju teda tedka uz litam na allegro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 24. Duben 2012 Sdílet Vloženo 24. Duben 2012 aha takto,no ja teda na aukro nechodim,prijde mi ze na cokoliv jsem se dival co bych koupil byl fake nejakej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 24. Duben 2012 Sdílet Vloženo 24. Duben 2012 a tak ja už s tim mam nake skušenosti, prozatim vše v pohodě , někdy se i zasmeju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom077 Vloženo 24. Duben 2012 Sdílet Vloženo 24. Duben 2012 dobré ránko pánové ... teď mi volal prodejce,že má pro mě kotouče a desky ... tak si pro ně frčím a rovnou k mechanikovi .... a pak do meka :D jozzi ... dal bych si segedínek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 24. Duben 2012 Sdílet Vloženo 24. Duben 2012 čau hoší Já to dneska taky vidím na meka, zas se bude zvětšovat lavor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 24. Duben 2012 Sdílet Vloženo 24. Duben 2012 Tak ja varim teda segedynek, s domacim knedlem samo sebou Odeslano z Iphone 4S Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 24. Duben 2012 Sdílet Vloženo 24. Duben 2012 no taky bych si dal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 24. Duben 2012 Sdílet Vloženo 24. Duben 2012 Vsak strejdo jak by to slo tak Ti poslu cely hrnec ale mam dojem zeby to sezrali uz postaci tady u nas Odeslano z Iphone 4S Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 24. Duben 2012 Sdílet Vloženo 24. Duben 2012 to jo no, by mi nepřišel ani ten prázdnej hrnec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 24. Duben 2012 Sdílet Vloženo 24. Duben 2012 Ten bych pak prosil vratit ale ten by se taky urcite ztratil u nas jedine navarit cisternu a udelat segedynove hody Odeslano z Iphone 4S Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 24. Duben 2012 Sdílet Vloženo 24. Duben 2012 to není špatnej nápad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 24. Duben 2012 Sdílet Vloženo 24. Duben 2012 tak maso už nakrajene ,trošku si poleži se soli aby bylo mnam mlask a na obed si střelim steaka taky už leži naloženy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.