jozzi Vloženo 1. Květen 2012 Sdílet Vloženo 1. Květen 2012 Tome, mam to na pameti Odeslano z Iphone 4S Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 1. Květen 2012 Sdílet Vloženo 1. Květen 2012 ta-ble-ty dobry, ale jinak jejich chovani bylo hrozne a jsem rad, ze uz jsem u Vodafone Dal jsem prispevek do srazu Ostrava Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 1. Květen 2012 Sdílet Vloženo 1. Květen 2012 U nás stojí všichni operátoři za vyliž pr.del Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 1. Květen 2012 Sdílet Vloženo 1. Květen 2012 je pravda ze u VDF jsem je musel parkrat servat - misto 780Kc mi uctovali 1200...ale od te doby OK (tuk tuk tuk ) PS: jejich operatori neumi pocitat, uz jsem na nej rval, at si na jednoduche pocty radsi vezme kalkulacku...doslo mu to po 14min hovoru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 1. Květen 2012 Sdílet Vloženo 1. Květen 2012 Svata slova strejdo , to v polsku se maji jak prasatka v zite Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 1. Květen 2012 Sdílet Vloženo 1. Květen 2012 už by to tu chtělo novýho operátora, hned bych přecházel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 1. Květen 2012 Sdílet Vloženo 1. Květen 2012 Nazdaj bando co to řešíte s operatorem,já mám teď kysliky,ale někdy v létě budem přecházet pod vodafon tak uvidíme jak to bude s přijmem,s o2 se třeba u našich vubec nechytám a vodf a t-m tam přijem máj bez problému. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 1. Květen 2012 Sdílet Vloženo 1. Květen 2012 zacalo to trapnou reklamou a takhle se to rozjelo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 1. Květen 2012 Sdílet Vloženo 1. Květen 2012 to jo jednou se tu neřeší jídlo nebo prasárny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom077 Vloženo 1. Květen 2012 Sdílet Vloženo 1. Květen 2012 však od čeho je hospoda jinak já jsem u O2 a celkem spokojenost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 2. Květen 2012 Sdílet Vloženo 2. Květen 2012 dobre rano Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 2. Květen 2012 Sdílet Vloženo 2. Květen 2012 Bry ranko ,teda skoro poledne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 2. Květen 2012 Sdílet Vloženo 2. Květen 2012 brý poledne!!! Krásný den, jen kdybych nemusel do práce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 2. Květen 2012 Sdílet Vloženo 2. Květen 2012 co to je prace ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 2. Květen 2012 Sdílet Vloženo 2. Květen 2012 Dobre odpoledne a uz zase ficim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 2. Květen 2012 Sdílet Vloženo 2. Květen 2012 furt v pohybu to při pc dřepim i ja ? teda mit pc u grilu dokažu snad jen ja Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 2. Květen 2012 Sdílet Vloženo 2. Květen 2012 nu to se mi jozzi ještě nepovedlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 3. Květen 2012 Sdílet Vloženo 3. Květen 2012 Nazdaj ve spolek a dobré ranko,dnes máme pošmourno tak ani nevadí,že jsem v pjáci,včera jsem házel opalovačku,při sekání zahrady a pak se nenápadně stratil a dal si pivečko u souseda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 3. Květen 2012 Sdílet Vloženo 3. Květen 2012 bry ranko Vlasto , dyt se rika ze na jedno se nehodi dali jste i druhej soudek ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 3. Květen 2012 Sdílet Vloženo 3. Květen 2012 dobre dopoledne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 3. Květen 2012 Sdílet Vloženo 3. Květen 2012 už spiše poledne maš zahul v praci co ? je pěně lidi šilej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 3. Květen 2012 Sdílet Vloženo 3. Květen 2012 No to víš že u jednoho nezustalo,ale mame ho dobrý zatím jenom točené,což je na to naše chlemtání drahej luxus,ale prej bude i lahvové časem,což už pujde přece jenom kozel flaška za deset nebo točeny za dvacet dva a vejš je rozdí,bohužel. http://www.pivovarkout.eu/index.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 3. Květen 2012 Sdílet Vloženo 3. Květen 2012 už spiše poledne maš zahul v praci co ? je pěně lidi šilej jj je to tak peklo na zemi tu zaclo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 3. Květen 2012 Sdílet Vloženo 3. Květen 2012 Na koutský pivo chodím občas hu nás v Domažlicích do Koutský hospody! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 3. Květen 2012 Sdílet Vloženo 3. Květen 2012 To viš , ja už tez zvelebuju zahradku u bedi se zemne mužou posrat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.