Květen 12, 201213 r neboj koukám - Příliš vzdálený most - starej ale dobrej film tak přesně to je moje parketa válečný nebo hystorický filmy
Květen 12, 201213 r Jj taky dobrý ... těch starých do rých filmů je více .... Ale celkem se mi líbilo i Bratrstvo neohrožených ....
Květen 13, 201213 r Nazdaj,hezkou neděli včera sic trochu chladno tak jsem tu naší sousedskou bandu dokopal ke grilovačce a paráda,masíčko bylo,klobaska byla dva pivní kousky páč víc jsem nemoh bo právě pjacuju,takže se usínalo kolem pulnoci vcelku spokojeně.
Květen 13, 201213 r aaaale , na to nalada furt, jak se Ti libili metloši ? Upraveno Květen 13, 201213 r od jozzi
Květen 13, 201213 r Taky se do PC dívám míň a míň,doma ho zatím nemám tak se to vždycky nahromadí co potřebuju,ale teď budu kupovat notas tak už do toho budu čučet i doma,ikdyž ofiko je pro manželku. Taď už chápu proč člověk potřebuje garáž nebo zahradu jinak by zmagořil.
Květen 13, 201213 r No právě jak se dělá hezky,tak jsem na kompu daleko méně....Mám touhu furt něco kutit A jinak Matallica? Málej sem se posral ! Je to srdcová záležitost už od mala
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.